Skip to main content
DA / EN

Om trivsel

Trivsel – en kollektiv indsats

Studerende og ansatte inviteres til trivselsarrangement d. 31.10.2023

Arrangementet Klog på trivsel er din mulighed for at engagere dig i trivselsdiskussionen på Syddansk Universitet. Del dine perspektiver og ideer om fællesskab og trivsel, og vær med til at skabe et bedre universitetsmiljø for alle.

Trivsel skal leves, og vi vil gøre det sammen

På årets trivselsarrangement Klog på Trivsel - Fællesskaber ønsker vi at udforske temaet ”Fællesskab” og forstå, hvad det indebærer at skabe og vedligeholde fællesskaber på et universitet.

Fællesskaber kan variere fra den overordnede følelse af samhørighed på universitetet til mere specifikke fællesskaber som det der opstår i læringsrummet, kollegialt og i samarbejde mellem ansatte og studerende.

Arrangementet lægger derfor op til at studerende og ansatte sammen udforsker betydningen af disse fællesskaber og reflekterer over, hvad det betyder at føle sig udenfor fællesskabet eller endda opleve, at fællesskabet er fraværende.

Deltag – du bidrager til at skabe et bedre universitetsmiljø

SDU’s ansatte besidder værdifulde kompetencer og levede erfaringer, der kan give vigtige indsigter i, hvordan SDU opleves i praksis. Vi opfordrer derfor ansatte til at tilmelde sig arrangementet, og til at dele perspektiver og idéer, der sammen med de studerendes bidrag kan skabe et bedre universitetsmiljø.

Arrangementet er struktureret som en samskabelsesproces med oplæg og dialog jf. Citizen Science metoden for at fremme dybdegående samtaler.

Tilmelding

Tilmelding kan ske senest d. 24. oktober 2023 direkte via dette Microsoft Forms formular. Bemærk dog, at der kun er plads til 150 deltagere i alt. Du kan også læse mere om baggrund og program for arrangementet via mitsdu.dk/klog-paa-trivsel.

Som udgangspunkt er deltagelse ved trivselsarrangementet frivilligt, medmindre andet aftales med egen personaleleder.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, skriv til SDU Studieservice på studentorg@sdu.dk. Bag postkassen ”gemmer sig” kollegaer, der arbejder med studenterinddragelse på SDU.

 

trivsel


Redaktionen afsluttet: 09.10.2023