Skip to main content
HR

Velkommen til SDU

Kære nye medarbejder

Det er spændende at begynde på en ny arbejdsplads med mange nye kollegaer og nye omgivelser, og en lang række praktiske spørgsmål dukker naturligt op.

Her på siden kan du læse om nogle af de praktiske og administrative forhold, som er nyttige for dig at kende i dit daglige arbejde på SDU.

Forhåbentligt kan det hjælpe dig til en god start på din nye arbejdsplads.

På SDU har vi en målsætning om at skabe værdi for og med samfundet. Det betyder, at vi leverer forskningsresultater og uddanner kandidater til arbejdsmarkedet med et fast blik på det samfund, som vi skal og vil præge.

Svaret på samfundets udfordringer findes ofte i samspillet mellem dybt specialiserede fagmiljøer. Når de mødes udvides perspektivet, og nye indsigter opstår. Derfor arbejder SDU målrettet mod at etablere tværfaglige miljøer, der bryder grænser og former fremtiden.

Vi skal også kunne omstille os, dimensionere, hvor der er behov for det, prioritere forskningsmidlerne og styre driften i samspil med en globaliseret omverden, der ændrer sig hastigt og kontinuerligt.

Og så skal vi være bæredygtige i vores udvikling!

SDU er en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at tilbyde vores medarbejdere attraktive arbejdsforhold, hvor vi prioriterer gode relationer til samarbejdspartnere i ind- og udland, og hvor arbejdet skal give mening.

Jeg byder dig velkommen i dette arbejde og håber, du bliver glad for at være her.

Med venlig hilsen
Jens Ringsmose
Rektor

Jens Ringsmose

Sidst opdateret: 17.01.2024