Skip to main content
DA / EN

Om studiestart

International studiestart

Sådan klædes nye studerende på til et liv og studie i Danmark

Studiestarten er lige rundt om hjørnet, og som altid valfarter der ikke kun nye studerende til SDU fra hele landet, men fra hele verden. Vi byder velkommen til 396 nye udvekslingsstuderende og flere end 1000 full degree-studerende, som kommer til at have deres daglige gang i Esbjerg, Kolding, Odense eller Sønderborg.

Hvert semester afholder fakulteterne og SDU Studieservice velkomst for alle nye, internationale studerende. På SDU Odense afholdes Orientation Days for alle nye udvekslingsstuderende i Odense, som foregår de to sidste hverdage inden semesterstart. Disse består af en generel velkomst og en specifik velkomst på fakulteterne.

I et forsøg på at klæde de nye internationale full degree-studerende på til et nyt liv i Danmark og på SDU inden de kommer til Danmark, afvikles Orientation Days for alle full degree-studerende på SDU Odense online med en Teams-gruppe samt onlineoplæg i løbet af august. Den internationale studiestart for full degree-studerende arrangeret af fakulteterne og de enkelte studier foregår stadig fysisk på campus-serne.

Når vi siger velkommen til alle de nye, internationale studerende, sender SDU International samtidig over 430 studerende på udveksling hos vores gode partneruniversiteter rundt omkring i verden.

Vil du vide mere

Se mere om Orientation Days på SDU’s campusser på MitSDU.

Hvis du er nysgerrig på internationalisering på SDU, kan du finde mere information på: sdu.dk/sduinternational.

Redaktionen afsluttet: 25.08.2023