Skip to main content
DA / EN

Om Syddansk Elite

Ét specifikt resultat overrasker og begejstrer

Elitesportsstuderende vælger SDU til

Af SDU Studieservice, , 18-01-2024

Syddansk Elite har netop afsluttet den årlige brugerundersøgelse og resultaterne giver grund til begejstring. 93,5 % af de studerende, som er tilknyttet Syddansk Elite, svarer at de er tilfredse eller meget tilfredse med ordningen. 38,6 % ville ikke eller helt sikkert ikke have studeret på SDU, hvis ikke det havde været for Syddansk Elites ordning og tilbud.

Det er Katja Lau Petersen, eliterådgiver i Syddansk Elite rigtig glad for, og hun tilføjer at Syddansk Elite også skylder en tak. Fortjenesten er der nemlig mange, der har del i. I brugerundersøgelsen fremgik det at 25,5 % af de adspurgte studerende har fået kendskab til Syddansk Elite fra ansatte på SDU. Det er et tal, der overrasker og begejstrer.

Ansatte på SDU bidrager hermed positivt til at elitesportsstuderende allerede fra deres valg af uddannelse har gode rammer. At Syddansk Elite findes i de ansattes bevidsthed er essentielt for at kunne hjælpe elitesportsstuderende så tidligt i deres uddannelsesforløb som muligt.

Ansøgningsfrist for optagelse i Syddansk Elite nærmer sig

D. 15. februar 2024 er der ansøgningsfrist for optagelse af studerende i Syddansk Elite. Skulle du få brug for det, kan du i den forbindelse henvise til Syddansk Elites informationsside for (potentielle) studerende på sdu.dk. Herfra kan der også tilgås oplysninger om ansøgning til ordningen.

Vil du vide mere?

Servicesiden Undervisning kan du få hjælp til dit næste møde med en indskreven elitesportsstuderende eller finde kontaktoplysninger på Syddansk Elite, hvis du vil høre mere.

Redaktionen afsluttet: 18.01.2024