Skip to main content
DA / EN

Om hverdagen

Fem succeser fra hverdagen

Vi kan glæde os over dygtige studerende og godt samarbejde

Af SDU Studieservice, , 30-04-2024

Dialogforum: Det uformelle rum for studerende og ledelse

Den 16. april i de sene eftermiddagstimer sad 30 aktive og engagerede studerende i et tætpakket lokale for at deltage i Prorektors dialogforum med SDU’s studerende, kaldet Dialogforum. Det er med Dialogforum lykkedes at skabe et mødeforum, hvor  de studerende og den øverste ledelse kan have en uformel, løbende og tæt dialog om emner inden for uddannelse, der har betydning for de studerendes trivsel og studiemiljø.

Stor tak til vores engagerede studerende, der stiller op for hinanden og løfter trivsel og studiemiljø højt på dagsorden.

Vil du vide mere om Dialogforum, kan du skrive til studentorg@sdu.dk.

Pre-departure: Erfaringsudveksling om udlandsophold

To rigtig gode arrangementer for kommende udvekslingsstuderende blev afholdt på SDU Odense og SDU Sønderborg i løbet af april. Et frivilligt korps på 30 tidligere udvekslingsstuderende var til stede og delte ud af deres erfaringer og oplevelser til SDU-studerende, som skal på udlandsophold i det kommende akademiske år.

Stor tak til alle, der har bidraget til nogle meget vellykkede arrangementer!

Studerende kan læse om ophold i udlandet på mitsdu.dk/studyabroad.

Kvalitet: Revidering af SDU’s kvalitetssystem

Vi oplever stor interesse fra alle for at bidrage til SDU’s fremtidige kvalitetssystem. Senest har 30 studenterrepræsentanter fra alle fakulteter og flere af SDU’s campusser deltaget i et stormøde om revidering af kvalitetspolitikkerne.

Stor tak til alle fakulteter for at bakke op og hjælpe med at samle de studerende til arrangementet!

Læs mere om projekt Revidering af SDU’s kvalitetssystem på SDUnet.

SDU Takeover: Nye studenterundervisere skal ansættes

113 kvalificerede studerende har søgt en stilling som studenterunderviser – det er flere end vi skal bruge, men hvor er vi glade for interessen.

Stor tak til alle fakulteter for samarbejdet omkring deling af jobopslaget, som har været helt afgørende for det store antal ansøgninger!

Læs mere om SDU Takeover på sdu.dk.

uniTEST: Optagelsesprøven i kvote 2 er overstået!

260 studerende har været med til at sikre at 6070 ansøgere i kvote 2 har deltaget i og gennemført uniTEST. Udover de studerende, som har løftet den konkrete opgave som både uniTEST-vagt og ambassadør for SDU, har mange forskellige afdelinger på tværs af campusser samarbejdet om et fælles mål: at afvikle kvote 2-prøver for potentielt kommende SDU-studerende.

Stor tak til alle de involverede:  De 260 studerende og kollegaer fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Biblioteket, SDU Analytics, SDU Digital, SDU HR, SDU IT, SDU Kommunikation, SDU RIO, Teknisk Service, Økonomiservice og SDU Studieservice, som hver har bidraget til at afvikle et gnidningsfrit forløb og en succesfuld uniTEST 2024.

Læs mere om uniTEST på sdu.dk.

Redaktionen afsluttet: 30.04.2024