Skip to main content
DA / EN

Om studieliv

Studenterpuljen: En ny mulighed for at styrke trivsel og studiemiljø

Fra en inspirerende tale til realitet

Af SDU Uddannelse, , 28-08-2024

Til årsfesten 2023 holdt bestyrelsesmedlem (studenterrepræsentant) Niclas Vellier Nyegaard en inspirerende tale om, hvordan en enkelt 20’er kunne gøre en stor forskel for de studerendes trivsel og studiemiljø. Rektoratet lyttede, og vi er glade for at kunne meddele, at den efterspurgte Studenterpulje på 1 million kroner nu er en realitet! Den første ansøgningsrunde åbner den 1. september 2024.

Studenterpuljen er oprettet for at støtte initiativer og arrangementer skabt af studerende for studerende, som bidrager til et stærkt og levende studieliv. Vi håber, at alle med direkte kontakt til de studerende vil hjælpe med at sprede budskabet til vores mange studerende. 

Værd at vide om puljen

Puljen på 1 million kr. uddeles årligt i projektperioden 2024-2027 i portioner af 250.000 kr. pr kvartal. Puljen er finansieret af Direktionens Strategiske Pulje, men administrativt forankret i SDU Uddannelse, Studenterservice, hvor man ser frem til at modtage de studerendes ansøgninger.  

Afdelingsleder for Studenterservice Rikke Winther Revsholm træffer afgørelse om tilskud på baggrund af indstillinger fra et panel bestående af en studenterrepræsentant og to ansatte i Studenterservice. Prorektor træffer afgørelse om tilskud på over 100.000 kr. 

Vil du vide mere eller gøre opmærksom på puljen?

Læs mere om puljen og ansøgningsprocessen på mitsdu.dk/studenterpuljen (åbner i nyt vindue).

Vil du dele information om puljen med studerende, kan du vise denne korte PowerPoint-præsentation.

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du sende dem til Team Studieliv i Studenterservice på studentorg@sdu.dk.

Redaktionen afsluttet: 28.08.2024