Skip to main content
SDU Bevæger Sig

Tilmeldingen er åben: Kom til Bevægelsesdag 2022

Riv nogle timer ud af arbejdsdagen til sjov og bevægelse med dine kollegaer. Tilmeld dig Bevægelsesdagen torsdag den 13. oktober.

Af Bente Kjær, 07-09-2022

Torsdag den  13. oktober bliver der rig mulighed for at få lidt mere bevægelse ind i arbejdsdagen i selskab med dine kollegaer.

For tredje år i træk inviterer SDU Bevæger Sig nemlig alle ansatte på SDU til Bevægelsesdag.

Dagen byder på et hav af aktiviteter på alle campusser, hvor du kan deltage i alt fra yoga og mindfulness til floorball og crossdance. Valget er dit.

Tilmeld dig Bevægelsesdagen den 13. oktober 2022 her.


SDU's ledelse bakker op

Der er opbakning fra SDU's ledelse til, at alle ansatte på SDU deltager i aktiviteter fra SDU Bevæger Sig i det omfang, at den enkelte medarbejders arbejdsopgaver tillader det. 

I videoen herunder fortæller universitetsdirektør Thomas Vind blandt andet, hvorfor det er en god idé at deltage i Bevægelsesdagen.


Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om Bevægelsesdagen er du velkommen til at kontakte SDU Bevæger Sig.

Kontakt SDU Bevæger Sig på sbs@sdu.dk

Om SDU Bevæger Sig:

SDU Bevæger Sig' er et Citizen Science-projekt, der skal bidrage til at skabe en kultur med mere bevægelse i hverdagen for ansatte og studerende på SDU.

Projektets formål er dels at øge opmærksomheden på vigtighed og effekter af bevægelse i løbet af studie- og arbejdsdagen og dels at skabe rummet til flere bevægelsesaktiviteter.

Læs mere om SDU Bevæger Sig her.

Redaktionen afsluttet: 07.09.2022