Skip to main content
DA / EN
Universitetsvalg 2020

Valgret og opstilling til valg på SDU – her er en guide

Den 24.-25. november 2020 skal vi til de elektroniske stemmeurner, og inden da kan du her blive klogere på, hvor du selv kan stille og op, og hvad du kan stemme til.

Af Katrine Findsen, , 22-10-2020

Drømmer du om indflydelse i et af de mange råd og organer på SDU, er det nu, du har chancen. Der er nemlig valg på SDU i november, og i dag den 21. oktober åbnes der for opstilling for medarbejderne på SDU.

  • Som VIP-medarbejder kan du stille op eller stemme til posten som VIP-repræsentant i Akademisk Råd og Institutråd.
  • Som ph.d.-studerende kan du stille op eller stemme til posten som VIP-repræsentant i Akademisk Råd og Institutråd og som repræsentanter for de ph.d.-studerende i Ph.d.-udvalget.
  • Som TAP-medarbejder på fakulteterne kan du stille op eller stemme til posten som TAP-repræsentant i Universitetsrådet, Akademisk Råd og Institutrådet på dit institut.
  • Som TAP-medarbejder i Fællesadministrationen kan du stille op eller stemme til posten som TAP-repræsentant i Universitetsrådet.

Bemærk venligst:  Grundet organisatoriske ændringer på Det Tekniske Fakultet, hvor man går fra 4 til 5 institutter, vil det ikke være muligt at gennemføre valg til TEK’s Institutråd før ajourførte valglister foreligger.

Ønsker du at opstille som kandidat?

Hvis du ønsker at opstille som kandidat, sker det via den elektroniske kandidatopstilling – du finder en vejledning på valg-hjemmesiden. Der er frist for indlevering af kandidatopstilling mandag 9. november kl. 12.00.

Hvordan stemmer jeg?

Valghandlingen er elektronisk. Valgportalen på MitSDU og SDUnet har åbent fra tirsdag d. 24. nov. kl. 9.00 til onsdag d. 25. nov. kl. 19.00.

Du logger på valgportalen med dit brugernavn og password til din SDU mail-konto. Verificering af din identitet sker via WAYF, hvor du vælger Syddansk Universitet som din institution.

Læs mere på valg-hjemmesiden for medarbejdere: https://www.sdunet.dk/valg

Hvor kan jeg henvende mig, hvis jeg har spørgsmål?

Hvis du ikke kan få svar på dine spørgsmål på valg-hjemmesiden, så kontakt:

IT- problemer: Kontakt din lokale Servicedesk eller skriv til servicedesk@sdu.dk

Problemer vedr. valgrettigheder o.l.: Kontakt SDU’s Valgsekretariatet: valg@sdu.dk

Eller kontakt Sladja Zoric: slz@sdu.dk 

 

Redaktionen afsluttet: 22.10.2020