Skip to main content
DA / EN

Valg til arbejdsmiljøorganisationen

Valg til arbejdsmiljøorganisationen på SDU

I forlængelse af at SDU har fået ny Lokalaftale om organisering af arbejdsmiljøarbejdet, bliver der nu udskrevet valg til arbejdsmiljøorganisationen.

Af SDU HR, 13-06-2024

Et attraktivt arbejdsmiljø hvor medarbejdere trives er vigtigt både strategisk og i dagligdagen, og SDU har brug for et systematisk og kvalificeret arbejdsmiljøarbejde for at sikre dét.

Som arbejdsmiljørepræsentant bidrager du til, at SDU har et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Du får tid til arbejdsmiljøopgaven, kan videndele i netværk med andre arbejdsmiljørepræsentanter og har adgang til muligheder for at opbygge og vedligeholde dine kompetencer indenfor både fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Hvis du gerne vil vide mere om arbejdsmiljøarbejdet på SDU, måske fordi du overvejer at kandidere til posten som arbejdsmiljørepræsentant, kan du få et overblik over arbejdsmiljøorganisationen, de opgaver der udføres, og de forventninger der er til dig i arbejdsmiljøarbejdet. Du kan også finde information om støtte til det daglige arbejdsmiljøarbejde og muligheder for kompetenceudvikling som medlem af arbejdsmiljøorganisationen.

servicesiden om valg til arbejdsmiljøorganisationen kan man læse mere om regler og krav til valget, herunder forslag til den lokale valgproces med mulighed for lokale tilpasninger. 

SDU’s portal for medbestemmelse og medinddragelse er der lavet en introduktion til arbejdsmiljøarbejdet på SDU

Valg til samtlige arbejdsmiljøgrupper skal være afsluttet, godkendt af lederen af hovedområdet og indberettet til Arbejdsmiljøteamet inden sommerferien.  

Valg til Campusarbejdsmiljøudvalg (CAMU), Fakultetsarbejdsmiljøudvalg/Fællesadministrationens arbejdsmiljøudvalg (FAMU), og Hovedarbejdsmiljøudvalget (HOAMU) vil blive gennemført efter sommer.  

Redaktionen afsluttet: 13.06.2024