Regler for brug af grill
For campus Odense, Kolding, Esbjerg og Sønderborg gælder følgende regler for brug af grill:
- Griller skal altid placeres 5 m fra bygninger og andet brændbart materiale.
- Griller skal placeres så der ikke opstår lugt- og røggener i bygninger. Vær opmærksom på åbentstående døre og vinduer, samt indtag til ventilation.
- Grillen placeres på et ikke brændbart underlag, og ikke direkte på græsplæner eller borde.
- I griller til fast brændsel må der kun anvendes trækul eller briketter.
- Til optænding må kun anvendes grillstarter eller optændingsblokke. Der må ikke anvendes brændbare væsker.
- Til gasgriller må kun anvendes flasker op til 11 kg.
- Der skal altid forefindes vand til slukning inden grillen opstartes.
- Grillen må ikke forlades før den er slukket.
- Iagttag i øvrigt eventuelt afbrændingsforbud, som skal følges.
Der kan som udgangspunkt ikke grilles på campus Slagelse og København.