Skip to main content

Referat 26. februar 2021

Drøftelse af høringsproces på mastersider

Der var enighed i arbejdsgruppen om, at der er behov for at berige den nuværende mock-up med mere information, inden det giver mening at køre en egentlig høringsproces i ens respetive bagland.

Bud på visuel mockup af nye mastersider

Der var i arbejdsgruppen enighed om at arbejde videre med den visuelle mock-up som som SDU Kommunikation præsenterede på mødet. Pt. ligger denne mock-up på SDU's udviklingsserver fordi der er en del af funktionaliteten, der er så ny, at den endnu ikke er implementeret på sdu.dk. Når dette funktionalitet er implementeret så deler SDU Kommunikation linket til mock-upen med arbejsgruppen på teams. 

Der var desuden enighed i arbejdsgruppen om, at der var behov for at berige mock-uppen med mere information - og til dette arbejde meldte Caroline fra Hum. sig. SDU Kommunikation modtager indholdet til siderne medio marts og herefter begynder det egentlige arbejde med at berige den nuværende mock-up. 

Inddragelsesproces – hvordan kommer vi i dialog med de nuværende studerende for at finde ud af, hvor de gerne vil finde deres information. 

Inden det næste møde i arbejdsgruppen, så vil arbejsgruppen gerne i dialog med potentielle masterstuderende for at få deres input til, hvad de ønsker en god masterside skal indeholde.

SUND tilbød at finde et par villige testere, det gjorde SAMF og HUM også.

Det er planen at holde et kort online møde (max. 1 times varighed) med hver af disse testere, hvor de vil blive bedt om at løse nogle konktre ting men hvor der også vil være en løs drøftelse af informationsbehov et.

De vil få vist mock-uppen som er valideret. Det er forventningen, at testen/møderen vil blive afholdt i slutningen af i løbet af april fordi mock-uppen skal tilpasses inden det kan gøres.

SDU Kommunikation vil gerne have kontaktoplysninger (navn, mail  og også meget gerne mobilnummer) på testerne seneste medio marts fordi det kan altid tage lidt tid at få en aftale i kalenderen.

Eventuelt

Mette Christian, der har deltaget i arbejdsgruppen for TEK har fået nyt arbejde på UCL fra den 1. marts og udtræder derfor af arbejdsgruppen. Torsten Bo Hansen indtræder i stedet for.

Sidst opdateret: 04.11.2022