Skip to main content

Referat for mødet den 6. december 2022

Deltagere: Caroline Zoffmann Jessen, Hum, Jørgen Breier Henriksen, Tek, Trine Søndergaard, Nat, Maria Slej-Hasselstrøm, Samf, Kenneth Baadsgaard, Studieservice, Trine Højlund Sandberg SDUK

Afbud: Christine Dalgård SUND,  Anders Nyegaard Mikkelsen SDUB

Tilpassede strukturelle retningslinjer for master-uddannelserne
Gruppen nikkkede ok til, at de kunne se deres behov dækket i de tilpassede strukturelle retningslinjer, og disse uploades derfor til siden på SDUnet, der indeholder alle de strukturelle retningslinjer for web-sider.  

Tilbagemelding på "information til indskrevne studerende"
SDUK og Studieservice har i samarbejde forsøgt at afdække, hvilken information som de indskrevne EVU-studerende som minimum skal have.

I punktform kan  nævnes: 

- Fæles og evt. lokale studieregler, som de studerende er underlagt (fx eksamensregler, regler for kursustilmelding mv.)
- SDU’s diciplinærregler
- Krænkende adfærd og diskrimination
- Relevante vejledningstilbud, fx Studie- og trivselsvejledning og evt. vejledning på fakulteterne (jf. kvalitetspolitik, se nedenfor).
- IT-siderne
- al info om Databeskyttelse og informationssikkerhed

SDUK har været i dialog med SDU Rio for at afdække om de har relevant information til målgruppen, og det har de som udgangspunkt ikke. 

SAMF er stadig i afklaringsfasen i forhold til, hvilken information det er, som de studernede ikke kan få på anden vis end på MitSDU. SAMF planlægger at afholde en workshop med relevante medarbejdere på SAMF, der kan være med til at afække informationsbehovet. 

I arbejdsgruppen er der en drøftelse af den videre proce og i gruppens opfattelse er det stadig for tidligt at beslutte, hvordan informationen til de indskrevne EVU-studerende skal håndteres. En model kunne være, at man blot oprettede en enkelt side til alt "pligt-informationen" og så ledte man de studerende hen i den løbende kommunikation med dem fx. i forbindelse med optagelse, tilmelding til eksamen etc.

Gruppen ser umiddelbart ikke, at det er nødvendigt med en studieside til hver uddannelse på EVU. Gruppen ønsker at vente med at træffe en beslutning,  indtil man har afholdt workshoppen på SAMF. 

I gruppen er der desuden en opmærksomhed på, at det centrale  indhold (studieregler, hjælp og vejledning m.m.) , der blev kopieret ud på evu-siderne på MitSDU i forbindelse med udrulningen af studiesiderne på dagstudierne ikke længere vedligholdes, da man i projektet omkring MitSDU har skiftet vedligeholdelsesmetode efter sommerferien 2022. 

Eventuelt

Sidst opdateret: 25.08.2023