Skip to main content

Referat for mødet den 16. august 2022

Deltagere: Caroline Zoffmann Jessen, Hum, Jørgen Breier Henriksen, Tek, Trine Søndergaard, Nat, Maria Slej-Hasselstrøm, Samf, Kenneth Baadsgaard, Studieservice, Anders Nyegaard Mikkelsen SDUB,Torsten Bo Hansen Tek, Trine Højlund Sandberg SDUK

Afbud: Christine Dalgård, Sund

Før mødet: Torsten Bo Hansen udtræder som deltager i arbejdsgruppen og erstattes med Jørgen Breier Henriksen

Status siden sidste møde
Der har pågået et arbejde med at skifte det visuelle layout på  SDU's eksisterende mastersider og det blev derfor besluttet på mødet, at SDUK udarbejder de strukturelle retningslinjer for uddannelsestypen med baggrund i de uddannelser, der allerede er opdateret fordi disse også indeholder de menupunkter som gruppen er blevet enige om på et tidligere møde.

SDUK modtager gerne links på opdaterede uddannelser, der kan bruges til at tage udgangspunkt i. Gruppen får dokumentet til orientering ca 14 dage inden det næste møde i gruppen. 

Hvad skal gruppen arbejde med resten af året?
Det er stadig en udfordring, at det er uafklaret, hvor informationen til de indskrevne studernede skal placeres og om det overhovedet er arbejdsgruppen for EVU, der skal varetage formidlingsopgaven til denne målgruppe. Det besluttes i arbejdsgruppen, at SDUK skal  afdække ansvarsområde inden næste møde. 

HUM har arbejdet en del med at omstrukturere deres deltidsuddannelser i den sidste tid, og det blev aftalt på mødet, at de præsenterer, hvordan de har grebet arbejdet an på det næste møde. 

Eventuelt
Det forslås at afholde næste møde som et fysisk møde i stedet for et online-møde og det er der opbakning til i arbejdsgruppen. 

Sidst opdateret: 04.11.2022