Skip to main content

Møde i den interne arbejdsgruppe 21. maj 2024

Referat

Godkendelse af dagsorden
Dagsorden godkendt.

Status på Medarbejder ABC
Fremvisning af skabelonen til ny Medarbejder ABC, der stadig mangler et par tekniske detaljer, som der arbejdes på, før den er klar til implementering. Der var et par justeringer til kategorier under 'Book SDU-bil' og tilføjelse af 'Whistleblower'.

Der var fra arbejdsgruppen et ønske om at, SDU Kommunikation sørger for at kopierer skabelonen ud til alle medarbejderportaler når den er klar til implementering.

 

Det vil være en skabelon med alt indhold, som arbejdsgruppen har udvalgt, hvilket betyder at den enkelte webredaktør ude på fakulteterne, områderne og afdelingerne selv sørger for at sortere det indhold fra, der ikke er relevant for dem. Det gælder også her at den lokale webredaktør sørger for at fylde lokalt indhold ind, hvor det er relevant.

Vejledning er under udarbejdelse.

 

Retningslinjer for medarbejderportaler revideres på baggrund af ny Medarbejder ABC og nyhedsbånd (næste punkt). Revideret retningslinje sendes til høring i arbejdsgruppen.

Nyhedslister/bånd på medarbejderportaler
Nyt nyhedsbånd til medarbejderportaler, som kan trække nyheder fra flere kilder inkl. EOM opslag, som godkendes af webredaktøren inden den udlæses i nyhedsbåndet.

Ønske om at det er synligt, hvem/hvor nyheder kommer fra, hvem er afsender.

Vejledning er under udarbejdelse.

Bordet rundt
De fleste afventer ny 'Medarbejder ABC', derudover kort status på at sætte ejerskab på egne sider, hvilket ikke er fuldført alle steder endnu.

Eventuelt
På næste arbejdsgruppemøde arbejdes med komponenten Icon Selector, som ligger i bunden af medarbejderportalerne, vurdering om relevans og indhold.


Sidst opdateret: 22.05.2024