Skip to main content

Referat af mødet den 26. august 2022 i arbejdsgruppen for potentielle studerende

Deltagere i mødet:  Mathilde Løv Hollmann (SUND), Kenneth Baadsgaard (Studieservice), Rune Nørgaard Jørgensen (Hum) Torsten Bo Hansen , Janne Valdgård Petersen (TEK), Trine Søndergaard (NAT) og Trine Højlund Sandberg (SDU Kommunikation). Afbud: Christine Højlund Andersen (SDU Kommunikation), Helle Bisgaard (SAMF)

Tilbagemelding på høringsproces i forhold til vores internationale studerende udsendt pr. mail den 10/10.v/alle
I arbejdsgruppen er der enighed om, at der skal udarbejdes en fælles tilbagemelding til Styregruppen, så det bliver klart, at de engelske uddannelsessider på sdu.dk har flere forskellige formål, end bare at rekruttere nye udenlandske studerende. 

Endelig så stiller arbejdsgruppen spørgsmål ved, at høringsprocessen køres udelukkende i websporet, da der vil være behov for at involvere andre enheder, der ikke direkte er del af weborganisationen.  SDUK udarbejder et forslag til en fælles tilbagemelding som arbejdsgruppens deltagere får til kommentar hurtigst muligt. 

arbejdsgruppen aftales det desuden, at alle  deltagere sender deres skriftlige tilbagemelding til SDUK senest tirsdag den  1. november for at SDUK kan samle tilbagemeldingerne og får dem sendt videre til kommentering i weborganisationen. 

Harmonisering af kampagne-landingsider v/SDUK
SDUK  er ikke blevet færdige med mockups til mødet  og det aftaltes derfor, at mockup eftersendes, da man er begyndt at gå i kampagnespor på de respektive fakulteter.  På mødet efterspørges der mere klare retningslinjer for, hvordan  SDU bruger kampagnesider.

Der efterspørges eksemplevis klare retningslinjer for, hvor i strukturen på sdu.dk vi placerer en kampagneside, hvor  ønsker vi, at brugeren går hen fra kampagnesiden? og hvad er den systematiske brugerrejse? 

Hvad er det overordende princip for at sende brugeren videre og hvad er koblingen hvis  der i forvejen kører en kampagne på overordnet niveau? Og endelig, hvad er det for nogle ting som vi også har på "hylderne" som det kunne være relevant at lyse på i forbindelse med en kampagne? Her nævnes eksempler som Åbent Hus, Studiepraktik etc. 

SDUK forsøger at få afdækket de forskellige ting, der rejses spørgsmål ved, inden det næste møde i arbejdsgruppen. 

Eventuelt
Intet at føre til referat under punktet

 

Sidst opdateret: 08.11.2022