Skip to main content

Referat for mødet 30. november 2023 i arbejdsgruppen for potentielle studerende

Referat af mødet den 30. november 2023 i  arbejdsgruppen for potentielle studerende

Deltagere i mødet:  Mathilde Løv Hollmann (SUND), Kenneth Baadsgaard (Studieservice),Christine Højlund Andersen (SDU Kommunikation), Torsten Bo Hansen (TEK), Trine Søndergaard (NAT), Rune Nørgaard Jørgensen (HUM), Helle Bisgaard (SAMF), Katrine Jacobi Baadsgaard (SDU Kommunikation) og Kurt Bilde (SDU Kommunikation).

Ad 1 - Orientering fra SDU-K

  • Anbefalinger til List, Open og Meta har været delt i gruppen på Teams.
    • Byer bagved ListTitle er ikke længere nødvendigt med den kommende filterfunktion
  • Ny intern søgemaskine
    • Der bliver givet adgang til dashboard senere, for relevante personer
  • Arbejdet med optimering af strukturen for uddannelsessøjlen, herunder ”Studieliv”.
    • Kort gennemgang af arbejdet med landingsiderne under uddannelse. Vigtigt at fremhæve at der ikke bliver arbejdet med uddannelsessiderne

Ad 2 - Skal globaltekster om byerne på de enkelte studiesider have en ny runde også?

Studieliv er ikke den mest besøgte side, så det blev debatteret om det i det hele taget er værd at lægge en indsats i at opdatere indholdet. Måske skulle de helt væk? HUM mente at de burde genbesøges omend de nok mere er symbolske sider. Samf. mente at det skulle sikres at der var en rød tråd mellem campussiderne og de globale tekster. Nat var enig med Sund. Tek mente at det var værd at arbejde mere med indholdet, men at det skulle sættes bedre op. Der skal rækkes ud til byerne og SDUK løber over indholdet.

Ad 3 - Bordet rundt

SDUK - der mangler stadig data i SiteImprove. SDUK har fat i SiteImprove om sagen og håber snart at der kommer hul igennem. Generelt arbejdes der meget med nye uddannelser, forsidetekster. Endelig var der spørgsmål om brug af billeder. SDUK fremhævede at det ikke er et forbud mod at bruge mennesker på billederne, bare de ikke er for generiske - det er en historie der går rundt i Organisationen, men som ikke er sand. I tvivl skal man blot række ud til SDUK. Endelig snakkede vi om LeadFamily popup, som trods en begrænsning på 2 gange visning på en dag, lystigt popper op. SDUK mener at der skal kigge i retning af LeadFamily og deres cookie. Studieservice kunne berette om et redesign af UG i slutningen af 2024. Ved deres præsentation, sagde de at de havde fokus på hvordan de kunne drive trafik ind på uddannelsesinstitutionerne. Endelig blev der orienteret om relaterede uddannelser, som der arbejdes med i regi af Kommunikationspartnerkredsen.

Ad 4 - Evt.

Der bliver indkaldt til næste års møder snarest muligt.

Sidst opdateret: 14.03.2024