Skip to main content

Referat 21. februar 2020

Opfølgning på sidste møde 
Der blev arbejdet videre med målgruppe- og temaindgange på mødet. Og arbejdsgruppen blev enige om at vælge 4 overordnede målgrupper til forsiden på samarbejdssøjlen: 

  • Virksomheder
  • Offentlige organisationer
  • Skoler og gymnasier 
  • Foreninger og interesseorganisationer

Kommunikation udarbejder et forslag til, hvordan forsiden for samarbejdssøjlen kunne se ud. Arbejdsgruppen var desuden enige om at arbejdere videre med indgangene, så disse bliver oprettet med tematisering. Deltagerne i arbejdsgruppen bliver ansvarlige for at melde temaer for alle målgrupper ind til Kommunikation seneste fredag den 20.marts kl. 12.00 Når disse indmeldinger er modtaget, udarbejder Kommunikation et oplæg til målgruppesiderne.

Gruppen får de forskellige mock-ups til korrektur hurtigst muligt, så det bliver muligt at få dem afstemt med baglandet. 

Ønske fra arbejdsgruppen for Forskning
Arbejdsgruppen for forskning ønskede en bedre kobling i mellem samarbejdssøjlen og forskningssøjlen fordi man tænker, at potentielle samarbejdsparterne godt kan finde på, at gå ind via samarbejdssøjlen fremfor forskningssøjlen. Arbejdsgruppen er enige i, at der skal ske en bedre kobling imellem de 2 søjler og det er noget man vil arbejde med, efterhånden som man får landet den nye struktur for siderne.

SDUs internationale samarbejde –herunder et ønske om at få afspejlet, hvad SDU tilbyder internationale samarbejdspartnere.
Arbejdsgruppen anerkender, at den engelske forside af samarbejssøjlen trænger til at blive justeret. Men samtidig er det også en enig arbejdsgruppe, mener at indhold skal placeres der i strukturen, hvor det giver bedst mening for brugeren. fx. information til potentielle internationale studerende under uddannelsessøjlen og ikke under samarbejdssøjlen. Arbejdsgruppen er enige om, at der skal kigges på den engelsk forsiden, når man er i mål med den danske forside fordi det er denne, der er mest presserende. 

Eventuelt
Intet at føre til referat. 

 

 

Sidst opdateret: 04.11.2022