Skip to main content

Referat og dagsorden for mødet d. 8. december 2023

Til stede: Caroline Z. Jessen (HUM), Christian V. Nielsen (SAMF), Katrine Jacobi Baadsgaard (SDUK), Kurt Bilde (SDUK), Mette F. Haastrup (Biblioteket), Susanne Kjelstrup (TEK), Torsten Bo Hansen (TEK), Peter Olander (RIO)

Ad 1) Status på optimering af samarbejdssøjlen

SDUK beretter om arbejdet som er ved at nå til vejs ende. Planen er at vi går live 20. december. Siderne er nu ude i 2. revideringsrunde. Tak for deltagelse i arbejdet og ikke mindst for feedback.

Ad 2) Status på retningslinjer for undervisningstilbud

September blev udsendt til kommentering. De forskellige input er blevet arbejdet ind og den endelige version er nu besluttet i partnerkreds den 29. november. Det er besluttet at der sigtes mod en endelig revidering ultimo Januar.

Ad 3) Bordet rundt

TEK: Kommet lidt skævt ind i processen. ”Innovative projekter” og ”Fælles forskningsprojekter” lægges sammen? Har møde med RIO om kontakt.

BIB: Citizen Science i undervisningstilbud.

SAMF: Conference Manager som tilmelding. Sætter pris på, at web er dynamisk. Kan være at der kommer løbende inputs, når det går live.

HUM: Kan sende løbende forskere, citater og cases, så det er dynamisk. ”Få forskningsbaseret rådgivning” mangler eksempler.

Ad 4) Eventuelt

Tænk gerne over emner til 2024, som arbejdsgruppen kan behandle og post dem på Teams.

Sidst opdateret: 08.12.2023