Skip to main content
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

SAM uden stress

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har haft nedsat en medarbejderdreven initiativgruppe, der arbejdede for at forebygge stress på fakultetet. Stress er et stigende problem. Det gælder også på SDU, hvor stress fylder stadig mere hos alle personalegrupper.

Derfor har en gruppe medarbejdere reageret ved at tage initiativ til gruppen SAM uden stress, der skal arbejde for at forebygge stress på fakultetet. Gruppen har været nedsat i samråd med ledelsen og blev bakket op af dekanen og Arbejdsmiljøudvalget.

Det betyder, at SAM uden stress har haft mulighed for at komme med forslag og lave indstillinger til Arbejdsmiljøudvalget. Der har med andre ord været givet stemme til et bredt sammensat og medarbejderdrevet initiativ, som har haft til formål at fremme et godt og sundt arbejdsmiljø.

SAM uden stress har bestået både af teknisk-administrative (TAP) og videnskabelige (VIP) medarbejdere.

 

Hvis du rammes af stress

Læs vores pixi med information om, hvad det vil sige at have stress, og hvad du kan gøre, hvis du mærker symptomer. Pixien indeholder også mere information om SAM uden stress' arbejde. Du kan downloade pixien via boksen nederst på siden.

Du er velkommen til at kontakte undertegnede tovholder for information om gruppens arbejde.

 

Kontakt SAM uden stress

Tovholder Jørgen T. Lauridsen, Professor Økonomisk Institut. 

 

Pixi om SAM uden stress

Sidst opdateret: 25.01.2022