Skip to main content
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Velkommen til den nye medarbejderportal

Hvordan er det nu lige, at jeg melder mig syg? Hvor er det, at jeg kan se min godkendte ferie? Hvad sker der egentlig på fakultetet? Det og meget andet finder du svar på her på din nye medarbejderportal.

Hvorfor skal vi have en ny medarbejderportal?

Idéen med medarbejderportalen er, at du kun behøver én indgang til den information, som du har brug. Måske har du tidligere været vant til et Sharepoint-site og den gamle medarbejderportal. Du har måske også sendt og modtaget nyhedsmails internt i afdelingen. Overvej lige en ekstra gang, om det ikke ville give mening at have al information samlet ét sted ...

Culture eats strategy for breakfast

Der er mange gamle vaner, og der kommer ofte strategier og visioner for nye platforme. Og måske vil du over tid finde den nye medarbejderportal spiselig og måske en dag også appetitlig.

Der arbejdes hele tiden på at forbedre medarbejderportalen, så informationer bliver lettere at finde, så det giver dig den letteste hverdag.

Tag godt imod din nye indgang til fakultetet, brug siderne i hverdagen og del med dine kolleger - måske viser det sig, at det giver mening kun at skulle lede efter informationer ét sted.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet - Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 2200

Sidst opdateret: 23.03.2022