Skip to main content
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Fakultetsledelsens opgaver

Dekanen leder Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og varetager det overordnede ansvar for fakultetets virksomhed. Den øvrige fakultetsledelse kan fungere som stedfortræder for dekanen.

Lederen af Syddansk Universitet Business School er overordnet ansvarlig for udvikling af uddannelser og aktiviteter i regi af business schoolen. Prodekan for strategisk udvikling har ansvar for ekstern funding af forskning og udvikling af fakultetets samarbejde med samfundet og erhvervslivet.

Prodekan for uddannelse varetager det overordnede ansvar for udvikling af den samlede uddannelsesportefølje og undervisning med særligt fokus på kvalitetsudvikling, undervisningsformer og politikker på området.

Uddannelseschefen er ansvarlig for udvikling og drift af fakultetets uddannelsesadministration, som består af Studieadministrationen, HD- og Mastersekretariatet, Digitaliserings-, Kvalitets- og Læringshubben samt Uddannelseskommunikation.

Fakultetsdirektøren er overordnet ansvarlig for administrationens drift og aktiviteter med direkte ledelse af Personale og Økonomi, Forskningsstøtte og Dekansekretariatet.

Sidst opdateret: 05.09.2023