Skip to main content
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Onboarding, systemer og værktøjer

På denne side finder du en oversigt over de systemer og værktøjer du har brug for som uddannelsesleder. Bemærk at siden er under opbygning. 

Rammerne for funktionen som studieleder på SAMF finder du i dokumentet her. Her kan du bl.a. læse om ansvar, strategiske og udviklingsmæssige opgaver, som varetages af studielederen.

HD: Rammerne for funktionen som studieleder på HD-uddannelserne finder du i dokumentet her, og som uddannelsesansvarlig her.

Rammerne for funktionen som fagansvarlig på SAMF finder du i dokumentet her: Funktionsbeskrivelse . 

For Fællesfag på Erhvervsøkonomi HA gælder følgende, særlige rammer: Funktionsbeskrivelse HA Fællesfag, og for HD-uddannelserne kan Funktionsbeskrivelse- HD hentes her.

Som indvalgt i et studienævn eller et andet kollegialt organ på SDU skal du kende SDU’s kvalitetssystem for uddannelser, og den rolle du har i kvalitetsarbejdet. Herigennem bliver du klædt godt på til at deltage aktivt i kvalitetsarbejdet fra start og gøre en forskel for det fagområde, som du er uddannelsesleder for. 

Indføringen i kvalitetsarbejdet sker via SDU’s eget onlinekursus i itslearning. Læs mere om kurset her på dansk og engelsk.

På SDU er er der mange it-systemer, der understøtter data og processer. Nogle systemer skal du arbejde i som studieleder/uddannelsesleder, andre skal du blot have kendskab til. I denne oversigt over systemlandskabet finder du et kort overblik over de primære værktøjer og systemer du møder.

Indhold under opbygning

Årshjul for studielederforum

Årshjul for studielederforum på SAMF

Spørgsmål til årshjulet kan rettes til dklhub@sam.sdu.dk 


Sidst opdateret: 31.03.2022