Skip to main content
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Nyt SUND

Forbered dig på flytningen til Nyt SUND

Nyt SUND står færdig i februar 2023, hvorefter vi kan begynde indflytningen. Men du kan godt begynde at forberede dig allerede nu.

Af Bente Kjær, 04-05-2022

Flytningen til Nyt SUND er en omfangsrig opgave, som ud over den fysiske flytning fra A til B blandt andet også indebærer en anden stor og spændende opgave – nemlig oprydning.

Faktisk er oprydning en af de største opgaver i forbindelse med flytningen – og det er samtidig en opgave, mange af os er så heldige at få lov til at hjælpe med at løse.

Dem af os, som skal flytte, står nemlig selv for oprydning i forbindelse hermed, da vi bedre end nogen andre ved, hvad der skal smides ud, og hvad der skal gemmes og flyttes med til Nyt SUND.

Det betyder blandt andet:

  • Vi skal hver især selv rydde op i egne ting på egne kontorer og kontorpladser.
  • Vi skal som enheder finde ud af rydde op i laboratorier og kældre samt fællesfaciliteter som køkkener, frokoststuer, mødelokaler og gangarealer.

Hjælpen er lige ved hånden

Afhængig af hvor meget du og dine kollegaer har fået samlet sammen af papir, inventar, udstyr og andet, virker det med oprydning måske som en uoverkommelig opgave og knap så meget som en spændende opgave.

Men frygt ikke; hjælpen er lige ved hånden. Teknisk Service og SDU IT står nemlig klar til at hjælpe os med, hvordan vi skal sortere vores affald, hvilket de også sørger for at skaffe af vejen.

Og der er faktisk ingen grund til at vente med at gå i gang. Vi må nemlig hellere end gerne sortere og skrotte løbende i af resten 2022, så vi er klar til at pakke og flytte i 2023.Kontaktpersoner

Alle enheder har en kontaktperson, som koordinerer flytningerne lokalt. Hvis du har spørgsmål om flytningen er anbefalingen, at du starter hos dem.

Se liste over enhedernes kontaktpersoner her.

Teknisk Service

8866@sdu.dk er en fælles mailboks til at håndtere henvendelser, som vedrører Teknisk Services opgaveløsning ved flytningen til Nyt SUND.

Skriv til 8866@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 04.05.2022