Skip to main content
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Nyt SUND

Der arbejdes fortsat på at klargøre Nyt SUND

Mens indflytningen i Nyt SUND er gået i gang, bliver der stadig arbejdet på at gøre bygningen klar til semesterstart. Du kan derfor opleve, at alt ikke er helt på plads, når du flytter ind.

Af Bente Kjær, 17-08-2023

Den 28. august 2023 starter undervisningen op i Nyt SUND, og den nye fakultetsbygning bliver for alvor taget i brug, når flere hundrede studerende indtager de mange nye faciliteter.

Frem mod studiestart og et stykke ind i det nye semester bliver der af den grund arbejdet på højtryk for at gøre huset helt klar til brug.

Er du blandt de første til at flytte ind i Nyt SUND, vil du derfor opleve, at nogle ting lige mangler det sidste for at være på plads, mens andre først når i mål i løbet af efteråret.

Det betyder blandt andet, at du vil møde håndværkere, som er ved at færdiggøre bygningen, ligesom du kan støde på byggematerialer eller kasser forskellige steder i huset.

Det betyder også, at nogle faciliteter stadig mangler at blive helt klar til brug.

For eksempel bliver de første mødelokaler i Nyt SUND tidligst klar til bookning fra uge 34, mens AV-udstyr ikke vil være på plads i alle mødelokaler fra semesterstart. Det samme gælder grupperum.

Varemodtagelsesrummene i Nyt SUND er heller ikke helt klar endnu. Derfor vil der være midlertidig levering til et udvalgt kontor i de afdelinger, som flytter  i august. De berørte enheder får nærmere besked fra lokalt hold.

Derudover vil alle printere ikke være installeret med det samme, hvorfor du til en start kan opleve at skulle gå lidt længere efter print og kopi.

Yderligere information og assistance

ABC om Nyt SUND:
I ABC'en kan du finde mere information om varemodtagelse, mødelokaler, undervisningslokaler, print og meget andet, som kan være nyttigt i forbindelse med indflytningen i Nyt SUND. Find ABC om Nyt SUND her.

Flytteteamet:
Flytteteamet står også klar til at svare på spørgsmål og sikre hjælp til opgaver vedrørende indflytningen i Nyt SUND. Læs mere om flytteteamet her.

Redaktionen afsluttet: 17.08.2023