Skip to main content
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Nyt SUND

Muligheder for transport af post, varer og prøver mellem OUH og SUND

Der er nu en løsning på plads for transport af post, varer og prøver mellem SUND og OUH under den kommende periode med dobbeltdrift. Løsningen er særlig relevant for medarbejdere, som benytter Biomedicinsk Laboratorium.

Af Bente Kjær, 28-11-2023

En gruppe bestående af repræsentanter fra SDU og OUH har den seneste tid arbejdet på en plan, som skal sikre, at alt fra post til farligt gods kan blive transporteret sikkert mellem OUH og det nye SUND. 

Transportplanen er nu faldet på plads og vil være gældende indtil OUH er flyttet til Campus Odense. Planen omfatter desuden også Biomedicinsk Laboratorium frem til, de flytter fra Winsløwparken til Campusvej 55. 

Planen indebærer i store træk, at Teknisk Service, Logistik kører én daglig transport imellem SUND og OUH. Hertil kommer specialtransport, som bliver varetaget af eksterne, samt aktuttransport af prøver og personer, som relevante institutter selv skal stå for.

Transportplan:

Transportplanen viser en oversigt over forskellige muligheder for transport af post, varer og prøver mellem OUH og SUND.

Du finder transportplanen her.

Spørgsmål og yderligere information:

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information vedrørende transportplanen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Service, Logistik på 8888@sdu.dk

Du kan desuden finde en masse andre praktiske informationer om den nye fakultetsbygning i ABC om Nyt SUND her.

Redaktionen afsluttet: 28.11.2023