Skip to main content
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Nyt SUND

Nyt SUND: Hvordan indretter vi fællesområderne?

Hvordan skal inventaret i Nyt SUNDs mødelokaler, studiezoner og opholdsarealer se ud? Det skal en stribe forskellige leverandører nu komme med deres bud på.

Af Bente Kjær, 13-09-2022

Nyt SUND-bygningen rummer adskillige fælles mødelokaler, opholdsarealer og studiezoner, som skal møbleres i forbindelse med flytningen.

Mens der så vidt muligt indrettes med genbrug fra Winsløwparken, skal der samtidig købes en del nyt inventar til de mange nye kvadratmeter.

Da mødelokaler, opholdsarealer og studiezoner er fællesområder, står Teknisk Service i spidsen for opgaven, som de netop har sendt i udbud.

Forslag til nyt og håndtering af gammelt

Ifølge Carina Blichfeldt, som forvalter opgaven for Teknisk Service, er forventningen, at mellem 3 og 4 leverandører vender tilbage med et tilbud.

I tilbuddet skal leverandørerne blandt andet:

  • Fremvise forslag til, hvordan deres inventar kan anvendes i indretningen af Nyt SUNDs forskellige fællesområder.
  • Beskrive, hvordan de vil håndtere overskydende inventar fra Winsløwparken. Det omfatter blandt andet salg, donation og affaldshåndtering.

Besigtigelse og valg af leverandør

Fremvisning af forslag finder sted ultimo november, hvor hver leverandør har en time til at præsentere deres inventar til efterfølgende besigtigelse.

Ud over Teknisk Service vil også udpegende repræsentanter fra SUND deltage i besigtigelsen, hvor de har mulighed for at kommentere det fremviste inventar og dermed påvirke den endelige beslutning.

Valget af leverandør forventes af være på plads 1. februar 2023 og inventar forventes at blive leveret i perioden maj til august 2023.

Indretning af Nyt SUND

I vores FAQ kan du blandt meget andet også finde svar på spørgsmål om indretning af mødelokaler, uformelle mødesteder, studiezoner og kontorpladser.

Redaktionen afsluttet: 13.09.2022