Skip to main content
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Se webinar om kontorkulturen på det nye SUND

Kom med ind i Nyt SUNDs kontorlandskab og bliv klogere på, hvordan vi kan udnytte de nye rammer til at skabe en fleksibel kontorkultur med øje for både individuelle og fælles behov. Se eller gense webinaret ”Kontorkulturen på det nye SUND” fra den 4. februar.

Af Bente Kjær, 07-02-2022

Kontorlandskabet i Nyt SUND bliver lyst og imødekommende med plads til både samarbejde og individuelt arbejde – og til at dyrke og styrke relationer og arbejdsfællesskaber. Det er således skabt til at danne ramme om en fleksibel kontorkultur med fokus på ’vores’ frem for ’dit og mit’.

Selvom vi på den måde skaber rammerne for en arbejdsplads med fokus på relationer, fleksibilitet og fælles brug, er det svært at forudsige, hvordan vi som medarbejdere i virkeligheden vil udfylde og udnytte de rammer. Vi mangler nemlig viden om, hvordan det kan fungere i praksis.

Vi er derfor i gang med at afprøve modeller for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og fælles anvendelse af fysiske rammer. Det sker i et pilotprojekt, hvor et bredt udsnit af enheder på tværs af fakultetet deltager og bidrager med input og viden.

Pilotprojektet om SUNDs kontorkultur og kontorlandskabet i Nyt SUND som ramme for den kultur var i fokus på Nyt SUND-webinaret den fredag den 4. februar.

Se eller gense webinaret herunder:

Webinarets indhold:

  • Anne Kathrine Overgaard viser rundt i Nyt SUNDs kontorlandskab og fortæller, hvordan det er tænkt som ramme for SUNDs kontorkultur.
  • Louise Eriksen og Karna Kühnell Gautier gør os klogere på pilotprojektets ramme og formål – og hvordan der i praksis bliver arbejdet med kontorkulturen på tværs af SUND.
  • Merete Munk og Nanna Friis fortæller, hvordan de har grebet pilotprojektet an i deres afdelinger og deler praktiske erfaringer fra deres arbejde med fleksibel kontorkultur.
Præsentation

Her finder du præsentationen fra webinaret.

Redaktionen afsluttet: 06.02.2022