Skip to main content
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Se eller gense webinar om flytningen til Nyt SUND

Fakultetets aktivitetsniveau må ikke påvirkes væsentligt. Det er et af succeskriterierne for flytningen til Nyt SUND. Hvad mener medarbejderne om det mål? Og hvordan vil vi indfri det? Det og meget andet får du svar på i Nyt SUND-webinaret fra den 29. april, som du kan se eller gense her.

Af Bente Kjær, 03-05-2021

2023 står Nyt SUND-bygningen færdig på Campus Odense. Herefter kan indflytningen i den nye fakultetsbygning begynde. Det er en betydelig opgave, så der er allerede nu godt gang i planlægningen, som foregår i tæt samspil mellem fællesområdet og SUND. 

Det er den planlægning, som er i fokus på webinaret. Her bliver rammerne for flytteprojektet skitseret, og du får et indblik i, hvad flytningen til Nyt SUND indebærer.

På webinaret er der oplæg fra kontorchef på SUND Anne Kathrine, universitetsdirektør Thomas Buchvald Vind og projektleder i Teknisk Service Rie Zimmer Rasmussen. Kontorchef på SUND Torben Durck Johansen faciliterer webinaret, som du kan se en optagelse af nedenfor.

Lyt med i webinaret herunder og bliv lidt klogere på flytningen til Nyt SUND.

Har du spørgsmål om Nyt SUND?

Er der noget, du gerne vil vide om Nyt SUND, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail med spørgsmål, kommentarer, input eller andet til nytsund@health.sdu.dk.

Send mail

Se præsentation

Hent præsentationen fra webinaret her.

Redaktionen afsluttet: 02.05.2021