Skip to main content

Realisering af visionen for Nyt SUND

Nyt SUND-bygningen er konstrueret til at understøtte en relationsorienteret kultur med fokus på samarbejde og vidensdeling, fleksibilitet, innovation og åbenhed. Men bygningen definerer ikke i sig selv kulturen på fremtidens SUND.

SUNDs kultur er det, som SUND er og gør. Det er SUNDs identitet. Derfor ligger der et ledelsesmæssigt arbejde i at implementere en brug af de fysiske rammer, som tilskynder, at adfærden i organisationen bevæger sig i retning af visionen - og at de ønskede ændringer i kultur og praksis realiseres.

Herunder finder du information om, hvad der konkret gøres for at understøtte og virkeliggøre visionen for det nye SUND. Du kan læse mere om det forandringsprojekt, ledelsen har initieret og vil arbejde med for at sikre, at vi er godt rustet til det nye SUND i 2023.

Du kan desuden finde information om en række pilotprojekter, som vil foregå sideløbende med og i relation til forandringsprojektet, ligesom du kan se forandringsprojekts organisering.

Nyt SUND-bygningen

Læs mere om Nyt SUND-bygningen her.

Vision og målsætninger for Nyt SUND

Visionen for Nyt SUND lister en række målsætninger for blandt arbejdskultur og -miljø. Derudover præsenterer den også en række prioriterede strategiske mål.

Bliv klogere på visionen, målsætninger og strategiske mål her.

Sidst opdateret: 26.10.2021