Skip to main content

Seneste nyt om Nyt SUND

 • 02.12.2021

  Rundvisning i Nyt SUND-byggeriet

  Ansatte fra Institut for Sundhedstjenesteforskning blev præsenteret for deres kommende arbejdsplads, da de var på rundvisning i Nyt SUND-byggeriet. Vil du også gerne opleve Nyt SUND lidt tættere på? Så læs med her.

 • 18.11.2021

  Sådan ser kontorlandskabet ud i Nyt SUND

  Kontorlandskabet i Nyt SUND bliver lyst og imødekommende med plads til både samarbejde og individuelt arbejde – og til at dyrke og styrke relationer og arbejdsfællesskaber. Her får du svar på, hvordan det afspejler sig i indretningen.

 • 18.11.2021

  Nyt SUND, fleksibilitet og fælles brug – og hvad så?

  Måske har du hørt, at vi med Nyt SUND skaber rammerne for en relationsorienteret kultur med fokus på fleksibilitet og fælles brug. Men hvad betyder det egentlig?

 • 03.11.2021

  Vi prøver os frem i fællesskab: Pilotprojekter skydes i gang på SUND

  På tværs af fakultetet skal nye måder at arbejde og mødes på afprøves i pilotprojekter frem mod 2023. Processen skydes i gang med en inspirationsdag den 10. november med deltagelse fra alle otte institutter og fakultetssekretariatet.

 • 28.10.2021

  SUND og NAT skaber bæredygtige laboratorier sammen

  Medarbejdere på SUND og NAT har formået at reducere energiforbruget i deres forskningslaboratorier i en sådan grad, at SDU nu er det første universitet i Norden med miljø-certificerede laboratorier.

 • 25.10.2021

  Se video: Kom med rundt i Nyt SUND-byggeriet

  Der arbejdes på højtryk for at færdiggøre Nyt SUND, så vi kan flytte ind i den nye fakultetsbygning på Campusvej i 2023. Vi har sendt en drone rundt på byggepladsen, så du kan komme helt tæt på det store byggeri. Se med her.

 • 11.10.2021

  Ansatte kom lidt tættere på Nyt SUND

  30 SUND-ansatte sprang på cyklen, snørede skoene og kom lidt tættere på Nyt SUND og Nyt OUH, da vi testede Bike ’n’ Talk og Walk ’n’ Talk rundt om byggerierne.

 • 06.10.2021

  Nye arbejdsformer afprøves på SUND

  Der indføres fleksibel tilstedeværelse på SUND i forbindelse med flytningen til Nyt SUND. Det betyder, at vi skal gentænke brugen af vores hjemmearbejdsplads såvel som brugen af vores kontorarbejdsplads. Frem mod 2023 kan nye arbejdsformer derfor afprøves på SUND.

 • 02.09.2021

  Nyt SUND: En vigtig milepæl er nået

  En vigtig milepæl er nået i byggeriet af Nyt SUND: Den sidste bygning er nu opført. Det blev fejret ved et lidt forsinket rejsegilde den 26. august.

 • 17.08.2021

  Nye billeder: Se Nyt SUND indefra

  Mens mange af os har holdt sommerferie, er der sket en hel del med Nyt SUND-byggeriet på Campus Odense. Se billeder fra byggeriet her og kom med på en lille rundtur i den bygning, som bliver arbejdsplads for mange af SUND's ansatte og studerende i 2023.

 • 01.06.2021

  Sådan bliver hverdagen i Nyt SUND

  Hjemmearbejde, hybridmøder og fælles faciliteter. På webinaret ”Brugen af Nyt SUND - fra vision til handling” blev den fremtidige hverdag på SUND skitseret. Se her, hvad der er i vente.

 • 20.05.2021

  Medarbejdere og ledere skaber Nyt SUND sammen

  Frem mod flytningen til Nyt SUND vil en række tiltag skabe ændringer i kultur og praksis på SUND, som vil være med til at forme, hvordan vi skal arbejde i fremtiden. Det sker med bidrag fra både medarbejdere og ledere.

 • 11.05.2021

  En ny hverdag venter alle – også dekanen

  Der var en gang, hvor vi mødte fysisk ind på arbejde fem dage om ugen, hvor vi havde vores egen private kontorplads – og måske endda vores eget kontor. Sådan har det ikke været længe. Og sådan bliver det heller ikke helt, når vi igen kommer tilbage efter pandemien. En ny hverdag venter på fremtidens SUND.

 • 04.05.2021

  Hvordan skal vi mødes i Nyt SUND? Koncept for mødekultur er under udarbejdelse

  Onlinemøder er i løbet af det sidste år blevet en naturlig del af vores arbejdsdag. Det bliver de ved med at være på SUND – også når vi igen kan mødes fysisk.

 • 03.05.2021

  Se eller gense webinar om flytningen til Nyt SUND

  Fakultetets aktivitetsniveau må ikke påvirkes væsentligt. Det er et af succeskriterierne for flytningen til Nyt SUND. Hvad mener medarbejderne om det mål? Og hvordan vil vi indfri det? Det og meget andet får du svar på i Nyt SUND-webinaret fra den 29. april, som du kan se eller gense her.

 • 20.04.2021

  Nyt SUND: Første bygning er klar til indretning

  Det første af i alt seks råhuse i Nyt SUND-byggeriet er nu lukket. Dermed kan det indvendige arbejde i bygningen for alvor begynde.

 • 19.04.2021

  Fordeling af arbejdspladser på Nyt SUND

  Hvordan forløber fordelingen af arbejdspladser på Nyt SUND og hvordan er kontorerne indrettet? Det får du svar på her.

 • 07.04.2021

  Så stort bliver SDU/Nyt OUH: Se nye dronebilleder af byggeriet

  Via Nyt SUND bygges SDU og Nyt OUH direkte sammen på Campus Odense. Når byggeriet står færdigt, vil de to organisationer være integreret i hinanden på 500.000 kvadratmeter under samme tag. Se nye billeder af det store byggeri her.

 • 07.04.2021

  Se eller gense webinar om Nyt SUND-byggeriet

  Hvornår skal vi flytte? Er der kontorplads til alle? Hvor kan jeg parkere? Det og meget andet får du svar på i Nyt SUND-webinaret fra den 26. marts, som du kan se eller gense her.

 • 10.03.2021

  Her mødes SDU og Nyt OUH: Kom med ind i Koblingszonen

  Byggeriet af Nyt SUND skrider frem. Det gælder særligt bygning 6, der skal huse Koblingszonen, som er hjertet i sammenbygningen af SDU og Nyt OUH. Her mødes de to organisationer i et rum med fælles indgang og faciliteter. Kom med indenfor.

 • 25.02.2021

  Se billeder: Nyt SUND begynder at tage form

  Retsmedicinsk Institut, Afdeling for Anatomi samt Koblingszonen mellem SDU og Nyt OUH bliver alle at finde i Nyt SUNDs bygning 6, som nu begynder at tage form.

 • 25.02.2021

  Nitrogen fryseteknologi introduceres på Nyt SUND

  Frysning med flydende nitrogen viser åbenlyse fordele for opbevaring af biologisk materiale. Det bliver nu testet af på SUND til senere implementering på Nyt SUND.

 • 10.02.2021

  Hvordan indretter vi arbejdslivet på fremtidens SUND?

  Når vi igen vender tilbage til universitetet, hvordan ser vores fremtidige arbejdsliv så ud? Det bliver i øjeblikket drøftet på SUND, hvor man i regi af Nyt SUND arbejder på en model for kontorkultur, arbejdstilrettelæggelse og tilstedeværelse.

 • 03.02.2021

  Flytteplaner: Planlægning af flytning til Nyt SUND er i gang

  Nyt SUND-bygningen står klar til brug i februar 2023. Herefter kan vi begynde indflytningen i vores nye hus. Men allerede nu er flytteplanlægningen i gang.

 • 03.02.2021

  Fra vision til handling: Sådan realiserer vi visionen for Nyt SUND

  Frem mod indflytningen i Nyt SUND skal en række initiativer sikre, at vi er godt rustet til at tage bygningen i brug, så de ønskede ændringer i kultur og praksis bliver en realitet.

 • 04.01.2021

  Nyt SUND: Bæredygtigt byggeri til forskning og undervisning

  2020 blev året, hvor den første råhus i Nyt SUND-byggeriet stod færdigt. Når bygningen for alvor begynder at tage form i løbet af de næste to år, bliver det med et stort fokus på bæredygtige løsninger.

 • 19.11.2020

  Det første råhus i Nyt SUND-bygningen er færdigt

  På en kold og blæsende efterårsdag i 2019 blev første spadestik til Nyt SUND taget. På det som dengang mest af alt lignede en mudret mark, står det første råhus i den nye fakultetsbygning nu færdigt.

 • 13.11.2019

  Første spadestik taget til Nyt SUND-byggeriet

  Rektor Henrik Dam og dekan Ole Skøtt tog ved fælles hjælp det allerførste spadestik til den kommende arbejdsplads for tusindvis af medarbejdere og studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

 • 29.03.2017

  Nyt SUND-projektforslag godkendt

  Styregruppen for Nyt SUND har i marts 2017 godkendt det endelige projektforslag for Nyt SUND-bygningen.

 • 17.12.2015

  Spændende kunst til Nyt SUND og Nyt OUH

  Det Fælles Kunstvalg for Nyt OUH og SDUs Nyt SUND har udvalgt fire fælles kunstprojekter, som skal synliggøre forbindelsen mellem de to institutioner. Fire internationalt anerkendte kunstnere skal skabe unikke kunstværker til glæde for medarbejder, studerende, gæster og patienter.

 • 13.11.2014

  Ny tidsplan for Nyt OUH og Nyt SUND

  I september blev det meldt ud, at Nyt OUH først står færdig i 2022. Det får nu konsekvenser for Nyt SUNDs tidsplan.

 • 26.11.2013

  Dispositionsforslag af Nyt SUND godkendt

  Styregruppen har i dag godkendt dispositionsforslag for Nyt SUND. Med godkendelsen ligger disponeringen af Nyt SUND fast.

 • 15.10.2013

  Kig ind i Fællesskoven

  Nyt SUND bliver bygget i ganske særlige omgivelser med den gamle Fællesskov på begge sider, Men hvad er det egentligt, der er så særligt ved Fællesskoven?

 • 20.08.2013

  Nyt OUH/SDU-byggeriet skal have fokus på bæredygtighed

  Møllevinger eller mere sandsynligt solceller på taget bliver en del af Nyt SUND, når det høje ambitionsniveau for energi i det nye byggeri skal indfries.

 • 13.05.2013

  Byggeprogram klar til udvidet Nyt SUND

  Så er byggeprogrammet til det udvidede Nyt SUND godkendt af styregruppen. I det nye byggeprogram er de ekstra godt 6000 m2 til psykologi, anatomi, UCL, TEK og forskningsvækstarealer indarbejdet.

 • 21.08.2012

  Visionspapir 2012 – platformen for Nyt SUND-bygningen

  Nyt OUH/SDU er er byggeprojekt, som vil få stor strategisk betydning for forskning, uddannelse og udvikling i begge organisationer.

 • 10.05.2012

  Fokus på translationel forskning

  Den strategiske opmærksomhed på translationel forskning giver SUND en fokuseret interaktion med omgivelserne og samfundet.

 • 01.02.2012

  En metropol for forskning og undervisning

  Samlingen af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) i Odense med resten af Campus Odense samt nærheden til det nye universitetshospital vil skabe en unik strategisk mulighed for SDU og bidrage til at gøre området til en stærk metropol for forskning og undervisning.