Skip to main content
HR

HCM

Rapporter til lokale HR medarbejdere

Få overblik over medarbejderdata under dit ansvarsområde i HCM

 I HCM er der blevet publiceret en ny fane med navnet ”SDU Lokal HR”. Denne fane indeholder rapporter og analyser, som Lokal HR kan anvende til forskellige formål. Alle rapporter og analyser kan eksporteres til Excel og sorteres efter behov.

Forventet slutdato medarbejdere
Med denne rapport er det muligt at se, hvilke medarbejder, der udløber 3 måneder frem i tid. Det er den samme rapport, som Lokal HR modtager et link til på mail hver d. 1. i måneden. Rapporten er dermed blevet gjort nemmere tilgængelig i HCM, så den ikke kun kan tilgås via link fra mailen.
Se tidligere nyhed vedr. informationsmail ved kontraktudløb her: https://sdunet.dk/da/servicesider/hr/hr-systemer/hcm-human-capital-management/hcm-nyheder/pagecontent/nyheder-fra-hcm/forlaengelse

Forventet slutdato løst tilknyttet
Denne rapport giver et overblik over den forventet slutdato for løst tilknyttet. Den kan bruges til at se, hvornår de udløber, så de kan blive forlænget rettidigt og dermed ikke forsvinder i f.eks. Pure. Se tidligere nyhed vedr. afslutning af ansættelsesforhold, hvor forventet slutdato er overskredet: https://sdunet.dk/da/servicesider/hr/hr-systemer/hcm-human-capital-management/hcm-nyheder/pagecontent/nyheder-fra-hcm/oprydning2

Rapport over ansættelser
Denne rapport giver et overblik over alle medarbejder indenfor dit tildelte ansvarsområde. Den kan bruges til at tjekke data og sikre den rigtig kvalitet.
Rollerettighederne for Lokal HR kan findes her https://sdunet.dk/da/servicesider/hr/hr-systemer/hcm-human-capital-management/vejledninger.

Nødvendigt data for synkronisering til Pure
Denne rapport viser de felter, som skal være udfyldt for, at en løst tilknyttet synkroniseres til Pure. Rapporten kan bruges som et opslagsværk, hvis det er problemer med synkroniseringen. Hvis der er felter for en person, som er tomme, skal data på personen/ansættelsesforholdet udfyldes. Derefter vil data blive sendt til Pure dagen efter.

Rapport over fødselsdage
Denne rapport giver et overblik over fødselsdage for medarbejder indenfor det tildelte ansvarsområde.

Er der spørgsmål til den nye fane samt adgange, så kontakt hr-data@sdu.dk.

Redaktionen afsluttet: 07.08.2023