Skip to main content
HR

Mødesteder på Aktivitetsdagen:

Du finder mødesteder for Aktivitetsdagen på de forskellige campusser her. Mødestederne er markeret med en rød ring.

Deltager du i en virtuel walk 'n' talk eller i en walk 'n' talk uden moderator, vælger du selv mødestedet.

 

Onsdag den 12. maj afholdes et udendørs aktivitetsarrangement - på alle campusser og virtuelt - og du skal selvfølgelig med!

Deltag i en aktivitetsdag hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan være i bevægelse udenfor. Aktivitetsdagen består udelukkende af udendørs aktiviteter. Derfor giver arrangementet anledning til, at du kan komme væk fra hjemmekontorets fire vægge – enten ved at deltage fysisk eller virtuelt.

Dagen er en del af projektet ’SDU Bevæger Sig’, som har til formål at integrere Active Living som en del af vores arbejdsdag på SDU. Arrangementet er et fagligt og undervisningsmæssigt arrangement, hvor du kan bidrage til at indsamle data til ’SDU Bevæger Sig’ og styrke læringen for studerende fra Institut for Idræt og Biomekanik.

Aktivitetsdagen foregår den 12. maj og er delt op i tre sessioner:

  1. Kl. 11:00-11:45
  2. Kl. 12:00-12:45
  3. Kl. 13:00-13:45

Dagens aktiviteter

’SDU Bevæger Sig’ har valgt, at dagen har særligt fokus på den aktive mødeform walk 'n’ talk eller på dansk: gående møde. Dette vil gælde på alle campusser samt virtuelt.

Som en del af aktiviteten opsamles data og erfaringer med henblik på at etablere det gående møde som en ny ankerkendt mødeform som et supplement til de velkendte siddende møder.

På Campus Odense - i vores åbne grønne områder - vil du også kunne prøve kræfter med studenterdrevne aktiviteter, som har fokus på aktivt udeliv. Få idéer til et aktivt udeliv når du sammen med studerende fra Idræt og Sundhed kan teste idéerne sammen. Det kunne fx være skov-stratego, naturbingo eller teamwork i naturen.

Se det detaljerede program for dagen længere nede. 

COVID-19

Aktivitetsdagen gennemføres inden for de rammer, som myndighederne har givet SDU, herunder SDU’s retningslinjer ifm. COVID-19 (læs mere her).Derfor gælder det til Aktivitetsdagen at:

  • Til gående møder vil man være 2-4 personer og til aktivt udeliv max. 20 personer.
  • Der vil være indlagt pause mellem de tre sessioner, så grupper ikke stimler sammen.
  • Ansatte, som møder fysisk frem og opholder sig fysisk på SDU skal kunne dokumentere en negativ test for COVID-19. Find muligheder for hurtigtest på SDU her.
  • Det er frivilligt at deltage i Aktivitetsdagen.

Vi håber, vi ses!

’SDU Bevæger Sig’ håber, at du vil bruge en time eller to af arbejdstiden i sundhedens og forskningens tegn.

 

Program

Aktivt udeliv: Deltag i en studenterdreven aktivitet som har fokus på, hvad du kan lave af bevægelse udenfor. De studerende vil med sikkerhed kunne overraske dig positivt og skabe en god oplevelse med at bevæge sig udenfor.

 

Walk 'n’ talk med moderator fysisk på campus: Deltag i et gående møde på campus, hvor mødet faciliteres af en moderator (en moderator vil være en SDU-kollega), der enten vil drøfte:

 

  1. Walk 'n’ talk som mødeform på SDU
  2. Hvor bevæger vi os hen med ’SDU Bevæger Sig’
  3. Når vi skal tilbage på arbejde igen efter COVID-19

Walk 'n’ talk uden moderator fysisk på campus: Deltag i et gående møde med fx en kollega ude på campus. I kan fx prøve nogle af de optegnede gå-ruter, der er på jeres campus. Find dem herDu bedes tilmelde dig, så du kan få et skema til opsamling af erfaring med det gående møde.

 

Walk 'n’ talk virtuelt: Deltag i et gående møde med fx en kollega, hvor I ringer sammen eller afholder et møde over Teams eller Zoom, som med fordel kan hentes som en applikation til din smartphone. Du bedes tilmelde dig, så du kan få et skema til opsamling af erfaring med det gående møde.

Vi anbefaler, at du har godt fodtøj og tøj til bevægelse i naturen.
Mandag den 10. maj 2021 kl. 10

Sidst opdateret: 23.08.2021