Skip to main content
HR
  • Dato

    18. juni 2024 - 18. juni 2024
  • Pris

    Gratis!
  • Sted

    Bevægelsessalen, bygning 31
  • Del

Juni - Jodo

Hvem: Jørgen Jakob Friis, jjf@sdu.dk.
Hvornår: 18. juni 2024 kl.14:00 -18. juni 2024kl.15:15
Varighed:  1 time og 15 minutter (med mulighed for at gå efter en time)
Hvor: Bevægelsessalen, bygning 31

Shinto Muso Ryu Jodo er en 400 år gammel japansk kampkunst som går ud på at forsvare sig mod sværd med en stav. I løbet af denne time vil du få en fantastisk mulighed for at lære de grundlæggende principper i Jodo og få en forsmag på denne fascinerende kampkunst. Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med kampsport, er du velkommen til at deltage! Instruktøren vil guide dig gennem øvelser og teknikker og sikre, at du får en sjov og lærerig oplevelse. Vi glæder os til at se dig til en spændende introduktion til Jodo.

Efter en times Jodo-træning vil der være mulighed for at blive et kvarter og høre mere om Kyudo, den japanske bueskydning, hvis du er interesseret, men dette er valgtfrit.

Fornødent tøj/udstyr:
Tøj du kan bevæge dig i er en fordel. Der trænes i bare tæer eller indesko. Tag gerne din drikkedunk med, hvis du har brug for noget at drikke undervejs.

Tilmelding kræves på:
https://event.sdu.dk/maanedensaktivitetjuni2024jodo

Der er opbakning fra SDU's ledelse til, at alle ansatte på SDU deltager i aktiviteter fra SDU Bevæger Sig i det omfang, at den enkelte medarbejders arbejdsopgaver tillader det.