Skip to main content
Servicesider

Tilbudt plads på KOT-bacheloruddannelser pr. 28. juli 2022

Se oversigten over tilbudte pladser SDU’s bacheloruddannelser her!

Den 28. juli er datoen, hvor Den Koordinerede Tilmelding (KOT) fordeler studiepladser blandt ansøgerne til alle landets videregående uddannelser, herunder også til SDU’s bachelor- og professionsbacheloruddannelser.

SDU Analytics har udarbejdet et kort notat og en opgørelse i excel-format, samt en dynamisk webrapport som selvservice til at give overblik og indsigter i de tilbudte bachelorstudiepladser pr. 28. juli 2022 (se links herunder).

Det er vigtigt at understrege, at tallene pr. 28. juli er et midlertidigt billede, og ikke det faktiske optag. Der vil være studerende, som ikke takker ja til en tilbudt studieplads, nogle få uddannelser kan have optag i 2. runde, og endelig er der studerende i perioden frem mod det officielle optag pr. 1.oktober fortryder deres uddannelsesvalg.

Hent statusnotat på tilbudt plads pr. 28 juli her

Hent oversigt over tilbudt plads pr. 28 juli i excel-format her.

Tilgå dynamisk webrapport over tilbudte pladser pr. 28. juli her.

SDU Analytics gør status på ansøgernes tilbagemeldinger på tilbudt studieplads d. 8. august 2022.

Det officielle optag opgøres 1.oktober 2022.

Der findes også en personliste, som understøtter fakulteternes behov for at tage kontakt til ansøgere, der har takket ja til studieplads med henblik på studiestart. Listen indeholder personoplysninger og er derfor adgangsbegrænset.

Hvis du har behov for adgang, kan du anmode om dette ved at skrive til dataadgang@sdu.dk med angivelse af formål og nærmeste leder i cc.

Hvis du har afklarende spørgsmål m.v. kontakt gerne SDU Analytics via sduanalytics@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 28.07.2022