Skip to main content
Servicesider

Nye medarbejdere

SDU Digital byder velkommen til Marianne, Julie og Mikkel

Tre nye medarbejdere startet op i SDU Digital

Af Stella Grigorian, , 12-10-2023

SDU Digital byder velkommen til tre nye ansatte: Marianne Horn, Julie Dittmann Weimar og Mikkel Daugaard Høyberg.

Foto af Marianne, Julie og Mikkel

Marianne Horn kommer på banen med stærke kompetencer inden for planlægning og koordinering, som klæder hende godt på til den nye stilling som programmedarbejder i programmet Fremtidens ESDH. Her vil hendes opgaver primært bestå af kommunikationsopgaver, nyhedsbreve, og koordinering af workshops.
Hun er uddannet Cand.Negot., og har i mere end 10 år arbejdet hos IT-virksomheden KMD med salg og marketing.
Siden 2019 har hun været ansat hos SDU, først som programkoordinator i Vores museum og derefter som centerkoordinator i Center for Grundskoleforskning.

Julie Dittmann Weimar er nyuddannet civilingeniør fra SDU inden for softwareudvikling.  En lignende baggrund har Mikkel Daugaard Høyberg, som dog også har erfaring med kundeservice fra jobs i Bauhaus og i Elgiganten. De er begge blevet ansat som systemudvikler i SDU Digital Design. Her skal de udvikle integrationer i Microsoft Azure. Det vil sige, de skal skabe forbindelser og integrere forskellige applikationer, tjenester og systemer ved hjælp af Azure’s integrationsværktøjer og tjenester.

At anvende Azure som integrationsplatform er en ny satsning på SDU. Julie og Mikkel bliver SDU Digital's primære medarbejdere på det felt. En spændende rejse, som SDU skal på med fokus er på programmet 'Nyt SIS', hvor flere systemer skal kunne snakke sammen.

Vi glæder os til samarbejdet med Marianne, Julie og Mikkel.

 
Redaktionen afsluttet: 12.10.2023