Skip to main content
Servicesider

ESDH

SDU underskriver kontrakt med KMD om et nyt ESDH-system

Det nye ESDH-system bidrager til effektive og sammenhængende arbejdsgange og kan automatisere processer

Af Birgitte Hjelm Paulsen, , 24-04-2023

 

Områdedirektør, Leif Ilsø fra KMD og SDU’s digitaliseringschef, Bue Raun Andersen indgår aftale om ESDH-systemet, WorkZone

Der var håndtryk og god stemning, da områdedirektør, Leif Ilsø fra KMD og SDU’s digitaliseringschef, Bue Raun Andersen  indgik aftale om ESDH-systemet, WorkZone. Onsdag den 19. april satte de deres underskrift på kontrakten, og de ser nu frem til et spændende samarbejde om at implementere WorkZone på SDU.

Alle ESDH-brugere smøger ærmerne op

Inden SDU flytter over i WorkZone skal brugerne rydde op i Acadre, og journalplan og -instruks skal genbesøges for at sikre, at  de  svarer til opgaverne på SDU anno 2024. Programorganisationen bag 'Fremtidens ESDH'  afklarer imens, hvilke sager, der flytter med over i WorkZone.  Lukkede sager oprettet i den nuværende journalperiode vil brugerne senere kunne genfinde i en historisk database.  Der venter desuden en  teknisk opgave med at sikre, at SDU's nuværende integrationer til bl.a. STADS, Optag.dk og Odin bliver flyttet med over i det nye ESDH-system.

Brugerne kommer på WorkZone

SDU RIO har sagt ja til at være pilotenhed på WorkZone. Planen er, at de skal tage løsningen i brug  her til sommer og skabe det erfaringsgrundlag, der skal lette overgangen til WorkZone for resten af SDU.  Øvrige brugere vil kunne benytte det nye ESDH-system fra slutningen af 2023.

Første mål er at journalisere stort set, som vi gør det i dag. Senere vil vi  også kunne arbejde med effektivisering af de administrative processer gennem automatisering og andre tiltag.

Følg med i udviklingen i programmet Fremtidens ESDH på programmets websider

Redaktionen afsluttet: 24.04.2023