Skip to main content
Servicesider

Personalenyt

Med udgangen af juli stopper data scientist Kristoffer Tofveson Pedersen i SDU Analytics for at forsætte karrieren med et ambitiøst ph.d.-forløb i Sverige.
Kristoffer har haft ansvaret for udviklingen af TeacherOverview til Cand.Public og stået bag flere mindre analyser samt innovation af nye løsninger i maskinrummet, og generelt har Kristoffer meget generøst delt ud af sin viden.
Det er derfor et markant tab for enheden, og vi vil både fagligt og socialt komme til at savne Kristoffer som kollega. Vi er nu på jagt efter en afløser – læs stillingsopslaget på her.

Kasper fra Institut for Statskundskab blev den første studerende i vore Student Analytics Lab, der afsluttede et forløb hos os. Kasper testede udvikling af frafaldsmodeller via maskinlæring som del af sit bachelorprojekt:
The applicability of machine learning models for the purpose of reducing college attrition. Kasper fik et flot 12-tal for præstationen, og vi er megastolte over Kaspers arbejde, som nu vil danne afsæt for vores whitebox arbejde.

Josephine fra kandidatuddannelsen i Data Science er netop startet i Student Analytics Lab, hvor hun skal udvikle en mobilapplikation med infographics og decision intelligence baseret på Danske Universiteters Statistiske Beredskab.
Det er et samarbejde som vi glæder os meget til, da det giver os erfaringer med mobilapplikationsproduktion og format i forbindelse med præsentation af statistik.

Maria D fra Økonomi starter efter sommerferien i praktik for efterårssemestret, hvor hun skal arbejde med international ranking, analyse af forskningsformidling på sociale medier m.v.

Simon og Andreas arbejder støt videre i Student Analytics Lab med udviklingen af digital nudging og understøttelse af studerende, som en student-to-student-solution. Her forlænges ansættelserne med endnu et semester.

Line, Louise, Maria A og Tobias er vores faste studentermedhjælpere, og de har arbejdet flittigt hjemmefra under coronaen, og efter en eksamenspause er de igen i gang med at understøtte flere af vores analytiske løsninger.
De står blandt andet bag flere af de nye analyser der findes på analyser.sdu.dk.

Endelig skal det nævnes at SDU Analytics 1. juli fejrede 2 års fødselsdag som enhed, og 1 årsdag som enhed i Fællesområdet – det er en hård, sjov og meget lærerig rejse at udvikle ny strategisk decision intelligence og eksperimentere med advanced analytics.
Vi holder fortsat til huse i Forskerparken – Kom gerne forbi til en snak om data, dataetik, metode, analyser m.v.

God sommer!

Redaktionen afsluttet: 30.06.2020