Skip to main content
Servicesider

SDU Analytics lægger hus til nationalt learning analytics netværksmøde

Learning Analytics Netværket (LAN) er oprettet i 2017 på initiativ af Danmarks Akkrediteringsinstitution. Netværket afholder omkring fire årlige møder med oplæg om digitale værktøjer og brug af data på uddannelsesinstitutionerne til inspiration og som afsæt for dialog på tværs af den videregående uddannelsessektor. Møderne planlægges af en styregruppe med repræsentanter fra uddannelsesinstitutionerne, der sekretariatbetjenes af Akkrediteringsinstitutionen.

Netværksmøde i september afholdes i Odense
Som det blev meldt ud før sommerferien, finder det næste møde i Learning Analytics Netværket sted tirsdag den 22. september.
Denne gang er SDU Analytics på Syddansk Universitet vært for netværksmødet, der afholdes i auditoriet i Forskerparken.

Læringsbarometeret på programmet
Mødet kommer til at stå i Læringsbarometerets tegn fra start til slut med oplæg fra David Westergaard fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU) og Gitte Stavad fra Aarhus Universitet. De vil med hver sit afsæt komme ind på, hvilke data om de studerendes læringsstrategier der kommer frem via Læringsbarometeret - og hvordan uddannelsesinstitutionerne kan bruge disse data til at udvikle gode og relevante videregående uddannelser.

Følger corona-retningslinjer
Der vil være et begrænset antal pladser for at sikre, at mødet kan overholde de gældende afstandskrav og retningslinjer i forhold til den aktuelle corona-situation.

Redaktionen afsluttet: 18.08.2020