Skip to main content
Servicesider

Farvel til dataanalytiker Adam Gaarslev

Adam forlader SDU Analytics til fordel for Miljøstyrelsen.

Efter næsten tre års ansættelse ved SDU Analytics forlader Adam Gaarslev SDU Analytics ved årsskiftet for at arbejde mere med data science og maskinlæring i Miljøstyrelsen.

Adams virke i SDU Analytics var spredt over flere forskelligartede projekter:

  • Teknisk etablering af datagrundlag på forskningsområdet med analyser og indikatorer på forskningsområdet har fyldt meget. Herunder også leverancer af ledelsesinformation fx strategisk ledelsesinformation.
  • I 2021 har et stort arbejde med etablering af R-arbejdsmiljøet Frigg/Kvaser særlig fyldt i efteråret 2021, hvor Adam i øvrigt samtidigt var udlånet 80% til netop Miljøstyrelsen.
  • Undervejs har Adam været en værdifuld udvikler på projekt advanced analytics, som i den grad var en opgave, hvor Adams kompetencer kom rigtig i udfoldelse.
  • Endvidere havde Adam et samarbejde med Gender Equality Team (GET i HR) om udvikling af præsentationer på det område.

Et særlig kendetegn for Adams virke har været en stærk refleksion over valget af tilgang til en ansvarlig datagovernance, således at data blev anvendt hensigtsmæssigt.

Adam har i alle opgaveløsninger været meget engageret, lyttet til omgivelserne og tryllet teknisk. Og så har Adam været en opmærksom og værdsat kollega, som også fremmet det gode arbejdsmiljø.

Adam efterlader således sig mange solide fodaftryk i SDU Analytics, både fagligt og socialt. Vi kommer til at savne Adam fremover.

Alle kollegaer i SDU Analytics ønsker Adam alt det bedste fremover ved en online farvelsession d. 20.december.

Håndtering af genbesættelse af det kompetencehul, som Adam efterlader i SDU Analytics vurderes i øjeblikket med henblik på stillingsopslag i starten af 2022.

Redaktionen afsluttet: 20.12.2021