Skip to main content
Servicesider

Status på tilbudt plads på kandidatuddannelser 2022 pr. 15. juni

Svar på tilbudte pladser på kandidat – se opgørelsen her!

Fristen for svar på tilbudte pladser på kandidatuddannelser var i går den 15. juni kl. 23.59.

SDU Analytics her derfor udarbejdet en samlet opgørelse over svar på tilbudt plads pr. 15. juni, samt opdateret en endelig udgave af webrapporten pr. 15. juni 2022.

Inden længe vil SDU Analytics også publicere et kort statusnotat som belyser de overordnede tendenser, samt et supplerende analysenotat med flere detaljer – følg med her på nyhedssiden eller på analyser.sdu.dk!

Vær opmærksom på, at fra nu af og frem imod 1. oktober vil ansøgere forsat kunne ændre deres svar til ”nej tak” eller afbryde efter studiestart.

1. oktober kendes de endelig optagstal for kandidatuddannelserne 2022.

Den dataunderstøttelse som stilles til rådighed for organisationen kan tilgås enten via webrapporten eller udtræk i excel-format (se links herunder).

Der findes også en personliste, som understøtter fakulteternes behov for at tage kontakt til ansøgere, der har takket ja til plads mhp. studiestart. Listen indeholder personoplysninger og er derfor adgangsbegrænset. Hvis du har behov for adgang, kan du anmode om dette ved at skrive til dataadgang@sdu.dk

Hent oversigt over status på tilbudt plads i excel-format her

Tilgå webrapporten med tilbudte pladser til kandidatuddannelserne her

Hvis du har afklarende spørgsmål eller behov for hjælp til anvendelsen af ovenstående præsentationer kontakt da SDU Analytics via sduanalytics@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 16.06.2022