Skip to main content
Servicesider

Bacheloroptag 2022: Endelige antal der har takket ja til studieplads

Se hvor mange der endte med at takkede ja-tak til tilbudt studieplads.

Årets bacheloroptag er i fuld gang og ansøgere der har fået tilbudt en studieplads på SDU, havde frist for svar den 6. august. Udeblevne svar har efterfølgende fået en endelig frist for svar til i dag den 10. august kl. 9.00.

SDU Analytics har udarbejdet en række materialer, som opgør det endelige antal der har takket ja til en studieplads på SDU. Direkte link til materialerne findes herunder.

OBS: Webrapporten vil først opdatere med de endelige tal i eftermiddag, fordi der opleves ventetid på den datatekniske opdatering.
Webrapporten opdateres ikke yderligere frem til 2. september.
Fra 2. september opdateres rapporten dagligt med antal indskrevne frem mod 1. oktober.

Vær opmærksom på, at antallet af indskrevne bachelor- og professionsbachelorstuderende med studiestart 1. september 2022 forventes historisk set at falde fra 1. september og frem mod 1. oktober.

Dette skyldes studerende, der af forskellige årsager fortryder indskrivning. SDU Analytics opgør det endelige optag den 1. oktober 2022.

Materialer:

  • Hent statusnotat med svar på tilbudte pladser pr. 10. august 2022 HER
  • Hent endelig opgørelse på svar på tilbudte pladser i excel-format pr. 10. august 2022 HER
  • Tilgå webrapport med antal ja-tak til studieplads m. studiestart 1. september (fra 2. sep. løbende udvikling i bacheloroptag frem mod 1. oktober) HER

Alle materialer og dataunderstøttelse på ansøg- og optagsområdet kan findes HER

Der findes også en personliste, som understøtter fakulteternes behov for at tage kontakt til bacheloransøgere, der har takket ja til studieplads med henblik på studiestart. Listen indeholder personoplysninger og er derfor adgangsbegrænset.

Hvis du har behov for adgang, kan du anmode om dette ved at skrive til dataadgang@sdu.dk med angivelse af formål og nærmeste leder i cc.

Hvis du har afklarende spørgsmål m.v. kontakt gerne SDU Analytics via sduanalytics@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 10.08.2022