Skip to main content
Servicesider

SDU Analytics Out Of Office 30. - 31. August 2022

SDU Analytics er på Årsseminar IN IT TOGETHER.

Tirsdag d. 30. august og onsdag d, 31. august tager SDU Analytics på døgnseminar i Aarhus.

Tirsdag er vi på virksomhedsbesøg hos borgmesterkontoret i Aarhus Kommune for at høre fornyelsen af mål, data og borgerindragelse via Aarhus Kompasset og Målkompasset.
Tirsdag aften ser vi Eramus Montanus i Aarhus Teater for at få et anderledes perspektiv på fremstilling af sandt og falsk, fakta og følelser … og så det jo Aarhus Festuge. 😉

Onsdag er vi på virksomhedsbesøg hos Norlys i afdelingen for Group Customer Insights & Analysis, hvor der er workshops om ”Digital etnografi”, ”Speech Analytics og Perception Gap” og ”Conjoint Analysis”.

Torsdag er vi tilbage på pinden – hvor vi har taget festugens motto med os hjem: ”In It Together” – også selv om de fleste arbejder off-campus på torsdag.

For os i SDU Analytics er årsseminaret en kærkommen lejlighed til i en travl tid at få et pusterum med nye faglige og sociale indtryk, som forhåbentlig giver et stærkt aftryk i hverdagen efterfølgende.

SDU Analytics mailbox sduanalytics@sdu.dk læses kun sporadisk i uge 35, så forvent ikke at vi vender tilbage på din henvendelse før fredag d. 2. september.

Hvis noget ekstraordinært haster kan analysechef Jacob Jensen kontaktes på SMS 9350 7069.

Redaktionen afsluttet: 29.08.2022