Skip to main content
Servicesider

SDU Analytics siger tak for i år!

SDU Analytics er på vej på juleferie indtil 3. januar 2022.

Arbejdsåret 2021 har budt på distancearbejde, budgettilpasning, organisatorisk fusion af analytikere, diverse udfordringer med systemer og dataflow, nye vidensbehov, nye løsninger og meget andet. Den samlede konklusion er, at 2021 har været et meget lærerigt år.

Nu går SDU Analytics så småt på juleferie indtil 3. januar 2022, og du kan ikke forvente at få svar på henvendelser om data, tal og analyser før tidligst i uge 1. Hvis det haster kan analysechef Jacob Jensen kontaktes på mobil 93507069.

SDU Analytics starter 2022 op med ambitionerne om fortsat at skulle levere mange relevante indsigter, og med ansvarlighed fortsat udvikle decision intelligence i form af ledelsesinformation til ledelsesstrengen og beslutningsunderstøttelse til administrative processer i organisationen.

Vi har et stærkt fokus på compliancedata som dokumentation på tværs af SDU’s virke, hvor vi efterstræber at opnå best practice. Samtidigt vil vi også fortsat være nysgerrige og eksperimentere med vilde ideer om nye analysemetoder og nye perspektiver på data, der som next practice kan komme SDU’s udvikling til gavn fremover.

Vi glæder os derfor i alle sammenhænge til at samarbejde med jer alle sammen igen på kryds og tværs i 2022.

 

julehilsen 2021

Redaktionen afsluttet: 19.12.2021