Skip to main content
Servicesider

Ustabile IT-systemer kan give fejl eller manglende adgang til analyser og personlister

Vi er opmærksomme på at få liv i alle præsentationer, men ødelagte nattekørsler forsinker opdatering.

Der har på det seneste været en række driftsforstyrrelser i SDU’s IT-systemer, herunder mindre afbrydelser i forbindelser mellem systemer og internettet. Det har desværre også en afledt påvirkning af det analytiske beredskabs præsentationer.

Det har senest natten til i dag (onsdag) betydet, at vores nattekørsler på tværs af interne og eksterne systemer til vores analytiske præsentationer og administrative personlister er fejlet.
Der kan således i dag opleves præsentationer med fejl eller manglende data, indtil vi har fået opdateret nattekørslerne.

I den forbindelse gør vi opmærksom på, at det i udgangspunktet netop er nattekørsler, fordi de er tunge og længerevarende træk på systemerne, som tager et par timer om natten, hvor de om dagen pga. øvrig systemaktivitet kan tage længere tid.

I SDU Analytics er vi internt ved at omlægge grundlæggende procedurer, der skal afbløde de værste følgevirkninger af systemforstyrrelser, sådan at man ved nedbrud i det mindste har dataene fra dagen i forvejen.

Ved spørgsmål kontakt venligst os venligt på mail via: sduanalytics@sdu.dk  

Redaktionen afsluttet: 07.09.2022