Skip to main content
Servicesider

Oscars of Education

I syv år har QS arrangeret en international konference, Reimagine Education – Conference & Awards, der populært kaldes ”Oscars of Education”.

Konferencen er udviklet og understøttet af Wharton School of the University of Pennsylvania, The Alfred West Jr. Learning Lab og Imperial College Business School. Flere af de store internationale universiteter og globale tech-virksomheder er sponsorer.

Konferencen er verdens største indenfor innovativ pædagogik. De over 1.500 deltagerne er undervisere, forskere, uddannelsesudviklere, institutionsledere, policymakers, startups og ed-tech-virksomheder, der alle udvikler forskellige typer af digital understøttelse af undervisning.

Fokus er på digitale læringsredskaber til studerende og undervisere, samt learning analytics, til understøttelse af bedre uddannelsesforløb.

 

Et internationalt fagligt udvalgt uafhængigt panel udgør dommerkomiteen, og i år er analysechef fra SDU Jacob Jensen en del af dommerpanelet.

 

Det er en virkelig god mulighed for at styrke SDU Analytics internationale netværk, og til at blive inspireret af, hvad der er af innovation, som vi måske ellers ikke ville bemærke.
Og så er det naturligvis også en international anerkendelse af det arbejde, som SDU Analytics har gjort de senere år indenfor learning analytics, at vi nu er udvalgt til dommerpanelet.

Læs mere om konferencen her.

Reimagine Judge E Badge

Redaktionen afsluttet: 27.07.2020