Skip to main content
Servicesider

10.000 views på 10 uger

SDU’s Analyseportal bliver flittigt brugt.

I løbet af årets første 10 uger har SDU's Analyseportal opnået knap 10.000 besøg!

10.000 er vildt, fordi tæller vi alle former for ansatte med, så er vi ca. 5.000 hoveder på SDU.

Og selvom vi tænker, at det er relevante informationer vi formidler via SDU’s Analyseportal, så er det næppe alle ansatte på SDU, der har brug for de analyser vi udstiller.

Vi tæller ikke selv med i forbrugsstatistikken i SDU Analytics, så antallet af besøg fortæller noget om, at universitetet i høj grad arbejder vidensbaseret.

Topscoren i årets første 10 uger blev søgningen til kandidatuddannelserne, der op til ansøgningsfristen 1. marts nåede ca. 2.000 besøg, hvilket sættes i perspektiv af selve forsiden på analyseportalen har opnået ca. 1.800 besøg. Det betyder, at kollegaer på SDU er gode til at sende hinanden direkte links til de relevante informationer.

I SDU Analytics søsatte vi SDU’s Analyseportal d. 1. november 2022, så vi er fortsat ved at tilpasse og udvikle på baggrund af den feedback vi får, men sikke en start! Det kan kun blive bedre og vildere herfra.

 

Sådan fungerer SDU’s Analyseportal

Der er adgang for alle ansatte på SDU, men ikke for eksterne. Eksterne henvises til OpenAnalytics.sdu.dk

SDU’s Analyseportal er bygget op med en horisontal navigationsmenu for oven, og vertikalt i venstre side findes søgefelt og emne-tags.

På selve forsiden vises alle præsentationer med de senest opdateret øverst, fordi der ofte er en sammenhæng mellem opdatering og vidensbehov i organisationen.

Præsentationsformaterne er typisk webrapporter, eller mulighed for at downloade excel, eller korte statusnotater i Pdf.

 

Hvis du har spørgsmål til SDU’s Analyseportal eller ønsker en præsentation for dine kollegaer, så skriv til sduanalytics@sdu.dk

SDU's Analyseportal

Klik her

Redaktionen afsluttet: 13.03.2023