Skip to main content

Medarbejderportal

for ansatte i SDU Analytics

Primær kontakt: sduanalytics@sdu.dk

Nyheder fra SDU:

Se flere

Det sker i SDU Analytics

Opslag og orienteringer fra SDU Analytics

01.02.2023

Forskningsprojektet "Intelligent Træning – implementering i dagligdagen" søger deltagere til 2 timers workshop på Campusvej i Odense

Formålet med workshoppen er udvikling af motiverende indhold til en træningsapp, der kan bidrage til mere bevægelse i løbet af arbejdsdagen. Deltagerne får helt eksklusivt adgang til app’en. Vi søger deltagere blandt alle ansatte på SDU. Det nuværende indhold i app’en er baseret på konceptet Intelligent Træning, som ansatte på SDU tidligere har kunne stifte bekendtskab med via SDU Bevæger Sig universet. I app’en vil der være flere øvelser, og træningsprogrammet vil i højere grad kunne tilpasses til dine individuelle behov. Der afholdes workshops d. 10., 12. og 15. maj i tidsrummet 8:30-10:30 på Campusvej i Odense. Den 10. og 12. maj vil foregå på dansk, mens den 15. maj vil være på engelsk. Hver workshop kan have maksimalt 30 deltagere. Der vil være forplejning i form af kaffe, te, vand og let snack. Tilmeld dig her: Workshop den 10. maj Workshop den 12. maj Workshop den 15. maj En måned forud for workshoppen vil du få adgang til app’ens nuværende form samt udleveret lidt skriftligt materiale vedr. workshoppen.

Læs mere

06.12.2022

Effektivisering af ledelsesrelationen: Gå en tur og træk et kort

Anton Pottegård og Jesper Hallas har udviklet en metode, hvor du kan optimere og udvikle din mødekultur. Samtidig er det et koncept, der styrker din signalværdi, mens du også får bevæget dig. Metoden er simpel: Gå en tur og træk kort.

Læs mere

Service til medarbejdere

Service, værktøjer og support

Få hjælp, find information, vejledninger og systemadgange til dit arbejde på SDU